Doi americani vor să se conecteze la matrix folosind implanturi neuronale de pe piaţa neagră

Două personalităţi de top din domeniul inteligenţei artificiale plănuiesc să facă operaţie pe creier pentru a-şi implanta cipuri experimentale. O asemenea realizare, dacă va reuşi, va duce la posibilitatea conectării creierului la un sistem central similar cu cel din matrix.


Potrivit The Mirror, cei doi bărbaţi mai au nevoie doar de un doctor suficient de priceput şi dornic să îi propulseze în matrix. Procedura în sine are un risc foarte ridicat de eşuare deoarece tehnologia actuală nu a fost încă testată (cel puţin nu pe oameni.)

Dacă scapă cu viaţa din această escapadă, cei doi vor fi capabili de a stabili o rută de comunicare directă cu primele forme de inteligenţă artificială disponibile pe piaţă. Acest “cip cranial” poate promova primii paşi către formarea matrixului. Dacă experimentul va avea succes, avantajele inimaginabile probabil că îi vor împinge şi pe alţii să se conecteze la această nouă formă de realitate.

Zoltan Istav, leaderul global al mişcării tranumaniste susţine că îi ştie personal pe aceşti doi inovatori ai matrix-ului, ba chiar mai mult, le susţine iniţiativa deoarece este convins că oamenii ar trebui să utilizeze tehnologia pentru a se upgrada artificial atât fizic, cât şi psihic. Viziunile lui pentru viitor permit funcţiilor corpului să fie stimulate de implanturi ce ar permite oamenilor să îşi vindece corpul prin accesarea unor zone ale creierului.

Intervievat de către The Mirror, Istvan a spus următoarele:

Am prieteni ce doresc să ia parte la o asemenea operaţie. Cunosc doi oameni ce deja plănuiesc acest lucru, dar nu le voi dezvălui identităţile pentru că oricum e greu să găseşti doctori în America care să efectueze asemenea operaţie.”

Potrivit lui Istvan, unul din ei îşi va încerca norocul cu un doctor din Honduras, în timp ce al doilea bărbat va călători în Europa de Est pentru operaţie. Identităţile lor rămân secrete pentru că altfel autorităţile americane ar putea încerca să îi împiedice să părăsească teritoriul SUA.

Ambii lucrează cu inteligenţa artificială şi ar fi pentru prima dată când cineva ar primi un implant în creier pentru a folosi unde cerebrale pentru a se conecta la inteligenţa artificială rudimentară. Tehnologia le va permite să poarte conversaţii de bază. Cam atât de departe a ajuns această idee a telepatiei,” a completat Istvan.

Perechea de genii în computere a efectuat pregătiri pentru aceasta oepratie de mai bine de trei ani, tot ce le lipseşte acum fiind un doctor iscusit care să efectueze operaţia pe creier.

Adevărată provocare este găsirea unui doctor pentru a implementa cipurile fără a le pune viaţa în pericol,” a mai spus Istvan.

Mai mulţi cercetători s-au arătat împotriva iniţiativei din cauza posibilelor repercusiuni rezultate în urma unui implant pe creier. Chiar şi renumitul David Icke a lăsat-o mai moale cu reptilienii ce se presupune că ne conduc pentru a avertiza lumea cu privire la această tehnologie futuristă ce într-o bună zi ar putea modela lumea într-un sens negativ.

Toate aceste implanturi vor să îţi intre sub piele şi să afecteze conştiinţa umană. Cei ce ne conduc au for mereu depăşiţi numeric, iar team lor cea mai mare este ca umanitatea se poate trezi, dar după ce vor reuşi să ne altereze procesele gândirii de la un dispozitiv central, jocul s-a terminat. Aceasta este cea mai mare ameninţare la adresa umanităţii în deceniile ce vor urma,” a declarat David Icke.

Considerăm că are mare dreptate. Tehnologiile viitorului vor aduce roboţi inteligenţi, roboţi avansaţi ce vor fi produşi în masă, implanturi neuronale şi cine mai ştie ce…Rasa umană nu va mai putea face faţă nici măcar unită sub un singur scop. Rămâne însă de văzut dacă planul lor va lua sau nu amploare.


Sursa: The Mirror