Anomalia uriaşă de sub Antarctica şi alte mistere ce au împânzit acest continent

Cercetătorii au descoperit un obiect masiv ascuns sub gheaţa Antarticii ce ar putea să ne schimbe percepţia despre istorie şi nu numai.


Uriaşă şi misterioasă anomalie aşteaptă să iasă la suprafaţă de sub zona îngheţată numită Wilken Land ce aparţine de continentul Antarctica. Zona cu pricina are o lungime de mai bine de 250 de kilometri şi o adâncime de peste 800 metri.

Unii cercetători consideră că este vorba de un asteroid cu adevărat uriaş, de două ori şi jumătate mai mare decât piatra spaţială ce a omorât dinozaurii, dar acestea sund doar speculaţii.

Alte teorii mai îndrăzneţe şi poate mai apropiate de adevăr spun că este vorba de o bază extraterestră masivă sau un portal ce duce spre tărâmul legendar Shambala din interiorul Pământului.

Această anomalie a fost descoperită în 2006 de sateliţii celor de la NAŞA ce au depistat schimbări gravitaţionale ce indică prezenţa unui obiect masiv aflat în mijlocul unui crater de impact lat de aproape 500 de kilometri.

Conspiraţiile au năvălit pe internet odată cu postarea filmării celor de la Secure Team 10 despre anomalie.

Până în această zi, cercetătorii nu au nicio idee sau cale de a-şi da seama exact de ce este îngropat adânc sub stratul pertinent de gheaţă. Acest continent a fost învăluit de mister de zeci de ani,” a spus naratorul video-ului.

Teoriile spun că o posibilă baza secretă construită de nazişti se afla acolo. Este adevărat ca nemţii au plecat spre Antarctica în timpul celui de-al Doilea Război Mondial pentru a-şi dezvolta prototipurile. Conspiraţiile vorbesc chiar de o baza unde erau fabricate OZN-urile, sau aşa-numitele farfurii zburătoare.

Vânătorii de OZN-uri de la Secure Team 10 au mai adăugat: “Există ceva dovezi ce dau crezare acestei ipoteze, printre care amintim de imaginile cu variate intrări descoperite în lanţul muntos din Antarctica, crevase situate la altitudine foarte mare şi cu formă specifică de farfurie zburătoare. De aici reiese următoarea întrebare: Cum ai putea accesa asemenea intrări fără un dispozitiv capabil să zboare şi care a re o formă potrivită pentru intrarea în sine?”

Totodată amintim de expediţia marinei americane condusă de Admiral Byrd ce a condus mii de trupe pe acest teritoriu îngheţat şi în aparenţă dezolant. Operaţiunea s-a numit High Jump şi a avut ca scop aflarea intrării secrete ce duce spre interiorul Pământului.

Odată întors din expediţie, admiralul Byrd a declarat că acest continent al Antarticii deţine resurse ce ar putea beneficia întreaga umanitate pentru zecile de ani ce vor urma. Au urmat diverse expediţii ale naţiunilor dezvoltate în acest loc, dar la scurt timp după această a fost semnat un tratat ce interzice orice activitate militară sau exploatare de resurse pe acest continent., un lucru foarte ciudat având în vedere că această bucată uriaşă de pământ ce desemnează Polul Sud nu are o populaţie nativă care să protesteze că le sunt încălcate teritoriile.

Semnat în 1961, Tratatul Antarctica ridică mai multe întrebări decât răspunsuri. Vorbim de 12 naţiuni ce au manifestat interes extrem pentru acest continet: Argentina, Australia, Belgia, Chile, Franţa, Japonia, Noua Zeelandă, Norvegia, Africa de Sud, Uniunea Sovietică, Regatul Unit şi SUA. Tratatul a stopat orice activitate cu scop militar şi economic, permiţând doar savanţilor să acceseze continentul. Foarte ciudat dacă ne gândim că omenirea nu s-a sfiit să intervină şi să colonizeze atâtea populaţii băştinaşe şi să le fure aurul şi vestigiile istorice. Mai mult, companiile petroliere nu s-au sfiit să foreze în zona Polului Nord, sau să cauzeze nenumărate războaie în Orientul Mijlociu şi nu numai.

Să fi descoperit aceste naţiuni o rasă avansată de extratereştri pe acest continent îndepărtat unde temperaturile în medie coboară până la -50 de grade Celsius? Să existe oare un tratat cu această rasă în schimbul tehnologiei avansate? Bănuiesc că doar timpul ne va răspunde acestor întrebări. Între timp, putem doar să speculăm şi să privim dovezile ce le avem la îndemână. (urmariti de la minutul 1:30)


https://www.youtube.com/watch?v=tzWHqooAJtM