Anunnaki, aur şi o civilizaţie necunoscută veche de 200,000 ani ce ar putea rescrie istoria

Suprafaţa extinsă deasupra căreia a fost ridicată metropola poate fi înţeleasă doar privită de deasupra, fie dintr-un avion, sau imagini provenite din satelit. Cu această nouă perspectivă la dispoziţie, cercetătorii au realizat că planul construcţiei este unul bine organizat, indicând către o civilizaţie avansată capabilă de a produce un asemenea rezultat. Deasemenea, numărul considerabil de mine de aur din apropiere ar putea fi motivul pentru care aşezământul a fost ridicat în acest loc.

Imaginile răsunătoare ale ruinelor africane pot fi văzute de oricine prin intermediul imaginilor furnizate de GooGle Earth. Iată şi coordonatele:

• Carolina: 25 55′ 53.28″ / 30 16′ 13.13″ E

• Waterval: 25 38′ 07.82″ / 30 21′ 18.79″ E

• Badplaas: 25 47′ 33.45″ / 30 40′ 38.76″ E

• Machadodorp: 25 39′ 22.42″ / 30 17′ 03.25″ E

În timp ce ştiinţa modernă încă încearcă să elucideze acest mister, arheologii şi cercetătorii au dezvoltat deja o ipoteză cu privire la această civilizaţie misterioasă. Aceştia speculează că ruinele au aparţinut probabil celui mai vechi popor de pe Pământ (cel puţin din ce cunoaştem noi), iar aceşti oameni dispuneau de tehnologii avansate folosite pentru a extrage aurul, dar şi pentru proiectarea oraşului.


În ultimii 20 de ani, mai mulţi oameni de ştiinţă au căzut de acord că aceste structuri străvechi de piatră ar putea fi chiar rămăşiţele unor observatoare astronomice şi temple utilizate de această civilizaţie necunoscută. Aceşti oameni au dispărut misterios şi au lăsat doar acest aşezământ moştenire.

Cine au fost aceştia putem doar interpreta, dar potrivit renumitului autor Zacharia Sitchin, aceste ruine intrigante ar putea să fi aparţinut legendărilor Anunnaki.

Prin munca sa discuta despre acesi umanoizi ce au coborât pe Pământ în trecutul îndepărtat pentru a colecta aur – un material ce avea să-i ajute cu problema întâmpinată la atmosfera de către nava-planeta Nibiru.

Aceştia au dat peste Terra şi au trimis supuşii să stabilească un avanpost şi să extragă metalul preţios. Se mai crede că Anunnaki au stabilit baze şi în vechea Mesopotamie, dar şi în Africa, unde au găsit depozite de aur abundente.

450,000 i.Hr. – După mai multe războaie, atmosfera planetei-navă Nibiru a început să se deterioreze, rezultând astfel într-un habitat ostil în care era greu să mai trăieşti liniştit. Anunnaki aveau nevoie de aur pentru a repara atmosfera deoarece acesta din urmă conţine nanoparticule capabile să repare stratul de ozon afectat.

416,000 i.Hr. – Producţia de aur a căzut, forţându-l astfel pe Anu să descindă pe Pământ. Alături de el era şi celălalt fiu, Enlil. Anu a decis ca minatul să aibă loc în Africa şi l-a pus pe Enlil răspunzător de întreaga operaţiune terestră.

400,000 i.Hr. – În Mesopotamia de sud existau câteva naţiuni dezvoltate. Printre cele mai importante se numărau Şipar, Nippur şi Shuruppak. După ce metalul a fost rafinat, minereul a fost urcat in nave şi transportat pe Nibiru.

Este destul de probabil ca un asemenea scenariu să se fi întâmplat, având în vedere toate depozitele miniere abandonate, dar şi drumurile dezvoltate ce leagă marginile oraşului de minele aurifere. Deasemenea, teoria conform căreia toţi oamenii au plecat la un moment dat din Africa trebuie menţionată.

Privind situl arheologic din aer, ni se releva o geometri aparte, similară cu cea a Liniilor Nazca din Peru.Privind către această geometrie uniformă ne putem pune întrebarea: Cum a reuşit acest popor antic să ajungă la mare altitudine chiar în câmpiile Africane? Cum a fost posibil să asigure o arhitectură ordonată fără a putea zbura şi fără acces la un lanţ muntos sau alte dealuri?

Oficial, putem doar specula, dar adevărul este ştiut mai bine de instinctele şi raţionamentul nostru. Rămâneţi vigilenţi!