Arheologii găsesc picturi cu fiinţe extraterestre şi OZN-uri vechi de 10,000 ani în India

Folosindu-se de aparatură de ultimă oră, cercetătorii au reuşit să determine vârsta unor picturi bizare descoperite în India. Imaginile au fost găsite într-o peşteră şi descriu fiinţe neobişnuite, împreună cu un obiect misterios ce seamănă cu o farfurize zburătoare.


Se pare că aceste picturi au fost făcute acum mai bine de 10,000 de ani de către popoarele locale ce se poate să fi întâmpinat creaturi din alte lumi. Departamentul Arheologilor din statul indian Chhattisgarth au cerut asistenţă agenţiilor aerospaţiale din SUA şi India pentru a afla mai multe despre acest design intrigant din zona tribală Baştar.

Analiştii din Vest au fost surprinşi de picturile descoperite datorită numeroaselor caracteristici ce le au în comun cu reprezentările extratereştrilor din zilele noastre. Potrivit acestora, reprezentările au fost făcute de către indienii aboriginali (băştinaşii) ce se pare că aveau formată o imagine clară cu aceste presupuse fiinţe extraterestre, ca şi cum ar fi avut în faţă un film science-fiction.

Este posibil ca acum 10,000 ani, oamenii din această regiune să fi fost martorii, sau chiar să fi întâlnit personal aceste fiinţe fantastice pe care ulterior le-au desenat pe peretele peşterii drept amintire a măreţiei lor?

Având în vedere că asemenea reprezentări se găsesc şi în alte locuri de pe glob aparţinând altor culturi, ipoteza extratereştrilor străvechi ce au vizitat Pământul acum mii de ani nu pare prea departe de realitate.

Potrivit arheologului J.R. Bhagat ce a investigat peştera cu pricina, există şi alte lucruri ce contribuie la misterul general, precum localnicii ce încă venerează aceste picturi rupestre. Acesta considera şi că străbunii săi au fost martorii sosirii unor fiinţe extraterestre în navele lor spaţiale, dar până nu sunt găsite mai multe dovezi, afirmaţia de mai sus rămâne doar o speculaţie.

Există câteva mituri ce circula printre localnicii acestor cătune. În timp ce unii idolatrizează picturile, alţii spun poveşti auzite de la strămoşii lor despre “oamenii rohela,” sau “cei de statură mică” ce au coborât din cer într-un obiect rotund precum o farfurie şi au luat cu ei unu sau doi consăteni care nu s-au mai întors.”

Picturile sunt făcute în culori naturale ce abia dacă s-au deteriorat pe parcursul anilor. Siluetele reprezentate deţin arme similare săbiilor şi nu au trăsături determinate, nasul şi gura lipsind cu desăvârşire. În câteva imagini apar chiar îmbrăcaţi în costume spaţiale. Nu putem nega posibilitatea unei imaginaţii bogate a oamenilor preistorici, dar oamenii de obicei îndrăgesc aceste lucruri.

Dacă ar fi să ne luăm după ipoteza oamenilor peşterii, cum se face că feţele acestor fiinţe sunt atât de diferite de cele ale oamenilor? Şi cum se face că aceste presupuse fiinţe extraterestre poarta coifuri şi ţin în mâna săbii bizare într-un timp în care ştiinţa modernă spune că oamenii erau primitivi şi rudimentari?

În afară de aceste argumente, multe alte artefacte au fost dezgropate în India, o ţară acoperită de mister cu un trecut complex ce implică tuneluri subterane, zeităţi ciudate, o cultură marcantă şi complexă, şi desigur Vimanele – vechile maşinării zburătoare specifice zonei.

Se poate deci că ceea ce vedem în imagini să fie munca oamenilor peşterii? Sau mai degrabă opera unor oameni ce au fost surprinşi de vizitatori de pe alte planete sau dimensiuni?