Cercetătorii descoperă o posibilă bază extraterestră scufundată pe fundul Oceanului Pacific

O descoperire notabilă a fost făcută recent. Cu ajutorul Google Earth, cercetătorii au dat peste o platformă plată colosală aflată pe fundul Oceanului Pacific. Poate această structură bizară să ofere indicii despre trecutul nostru îndepărtat, sau poate despre o bază extraterestră scufundată?


La aproximativ 10 kilometri de coasta Punctului Dume din Malibu, California, a fost găsită o platformă scufundată sub 2,000 de metri de apă. Dar probabil că vă întrebaţi ce este aşa straniu la aceasta? În primul rând, forma ovală ce este prea netedă să aparţină fundului oceanului. Dacă punem la socoteală şi proporţiile colosale – în jur de 4,5 kilometri, ideea anomaliei devine şi mai clară.

În afară de acestea, alte particularităţi ciudate pot fi observate. Acoperişul neted al structurii pare să fie susţinut de 6 piloni scufundaţi, şi dacă privim design-ul cu atenţie, în partea dreaptă veţi observa încă un rând intrigant de tranşee simetric aliniate. Să fie aceasta o simplă coincidenţă? Sau poate că această structură scufundată ascunde o bază secretă de o anumită natură?

Jimmy Church, prezentatorul emisiunii radio Fade to Black a denumit descoperirea “Pocalul sfânt al obiectelor neidentificate scufundate pe care cercetătorii l-au căutat de mai bine de 40 de ani.” Acesta a primit imaginea cu pricina de la un investigator de OZN-uri numit Maxwell şi fiind uimit de ceea ce a văzut, Church a cerut unui designer grafic să investigheze situl şi să capteze cât mai multe imagini cu anomalia.

Am nevoie de el să găsească o modalitate de a ajunge sub apă. Prima mea impresie a fost că aparţine grecilor antici, arata artificial şi nu natural. Când o priveşti de deasupra este aproape perfect ovală. În mediul natural nu găseşti nimic la fel de simetric. Totul este erodat şi acoperit cu roci şi creste rigide, doar că structura de faţă este perfect ovală şi are o separaţie întunecată.”

Cred că este un fel de acoperiş. Nu are formă de dom precum un stadion, are un alt vibe. Arată precum un oval perfect făcut de mâna omului, o structură construită de cineva.”

Potrivit investigatorilor OZN, simetria perfectă împreună cu acoperişul neted şi pilonii uriaşi ce îl susţin fac din această descoperire, fără niciun dubiu, o bază extraterestră secretă.

Acum probabil că vă întrebaţi de ce are origini extraterestre şi nu umane? Simplu, pentru că dacă acesta ar fi cazul, ar aparţine armatei, iar din ce am văzut până acum, orice facilitate militară este mascata pe Google Earth pentru a nu fi găsită din motive evidente. După cum vedeţi, această zonă controversată de pe coasta de lângă Malibu, California nu are nici o limitare.

Alţi analişti OZN chiar au comparat tranşeele aliniate perfect cu o reţea de ţevi şi linii de curent ce duc în interiorul structurii, insinuând în continuare că design-ul straniu poate fi capodopera unei culturi antice şi extrem de avansate ce a dăinuit acum zeci de mii de ani înainte să fie înghiţită de ape ca urmare a topirii lacurilor din zona arctică.

Oricare ar fi cazul, descoperirea spectaculoasă oferă indicii inedite de pe fundul oceanului, dezvăluind astfel trăsături nemaivăzute ale unor structuri ce pot deţine secrete ale umanităţii bine conservate.

Dacă structura scufundată reprezintă o bază extraterestră sau mai degrabă rămăşiţele unei civilizaţii antice, rămâne să aflăm în anii ce urmează. Până când o expediţie subacvatică nu va inspectA cu atenţie zona nu putem trage concluzii exacte.

Dacă vreţi să vedeţi anomalia scufundată cu ochii voştri, iată coordonatele ce duc acolo: 34° 1’23.31″N 118° 59’45.64″W . Deasemenea, video-ul de mai jos oferă informaţii adiţionale. Rămâneţi vigilenţi şi ajutaţi-ne să dăm vestea mai departe. Toţi cei pasionaţi merită să ştie despre această descoperire.