Un om de știință dezvăluie jurnalul personal despre extratereștri, OZN-uri și secrete guvernamentale după fuga sa din SUA

O agendă presupusă a aparține unui om de știință implicat în relații cu extratereștri și OZN-uri a apărut pe internet. Documentul dezvăluie informații de la omul de știință care analiza și interoga extratereștri ținuți în secret în facilități guvernamentale.


Toți așteptăm momentul când extratereștrii vor coborî din navele lor strălucitoare și ne vor saluta pe noi, pământenii, cu respect… sau poate doar vor incita un război planetar. Dar dacă v-am spune că forme de viață extraterestră inteligentă au aterizat deja și există dovezi palpabile pentru asta ?

Un document intitulat Proiectul Pulsar a fost scos recent la lumină și dezvăluie niște chestii uimitoare despre extratereștri, OZN-uri și proiecte guvernamentale. Fișierul, se presupune, aparținea unui om de știință angajat de guvernul SUA pentru a examina și interoga extratereștri capturați.

În timpul acestor activități, cercetătorul a notat diverse, cum ar fi aspecte lingvistice, comportament reproductiv, felul în care arată diverse tipuri de extratereștri, abilități pshice și diverse alte aspecte. Numele nu-i apare pe copertă, așa cum v-ați fi așteptat, dar cei care au asamblat acest raport au menționat că a păstrat majoritatea notițelor chiar și după ce și-a terminat lucrarea.

Din moment ce the powers that be au ochi pretutindeni, a fost aproape de a fi ucis, dar din fericire a reușit să scape in viață din SUA. A refuzat să-și divulge identitatea întrucât s-a temut pentru viața lui și a familiei sale.

Notele care au fost făcute disponibile pe Auricmedia reprezintă o colecție de date compilate pe o perioadă de 33 de ani. Autorul, se presupune, a fugit din țară în 1990 și și-a predat notele unor diferiți oameni de încredere.

Conținutul cuprinde 9 dialecte diferite utilizate de speciile extraterestre: Nordic, Pleiadian, Sirius, Vegan, Orion, K`Thai, Antarian, Grey și de asemenea există o mențiune cu privire la un sistem de Comunicare Universală. Analiza sa cuprinde simboluri și diferite interpretări.

Mai departe, documentul descrie abilitățile umane și extraterestre, mai ales Puterea Psionică – de a controla mental mediul înconjurător, a rearanaja sau crea materie și/sau proiecta iluzii.  Se pare că atât oamenii cât și extratereștrii au această putere, deși ei au nevoie de un implant special în creier pentru a o activa, în vreme ce oamenii pot canaliza energia cosmică prin glanda pineală situată în centrul creierului.

Există și referințe la proiectul MK-ULTRA – cunoscut ca programul CIA de control mental. În ciuda implicării CIA în diverse proceduri controversate pe subiecți umani, documentul spune cum că extratereștrii sunt și ei implicați în experimente pe oameni. De fapt, se pare că fac asta de ceva vreme, mult mai îndelungată decât CIA.

Mai multe rase extraterestre au monitorizat procesul genetic uman de mii de ani. Prezența lor pe Pământ s-a intensificat pentru că în acest ultim secol am început să ne schimbăm din punct de vedere genetic, la început mai încet, apoi foarte rapid,” scrie în document.

Se pare că în cazul extraterestrilor, nu trebuie să ne temem de ei pe cât trebuie față de de propriile noastre organizații guvernamentale. Oare extratereștrii sunt în realitate preocupați de securitatea rasei noastre și vor toate armele nucleare interzise ?Raportul mai menționează urmatoarele:

Dacă extratereștrii ne-au observat în acest timp, și până la un punct au și interacționat cu Pământul vreme de secole, de ce ar întârzia o ocupație ostilă ? Creșterea relativă în activitățile OZN și extraterestre coincide cu zorii epocii nucleare la mijlocul anilor 1940 ar indica o îngrijorare reală despre capacitățile ostile umane.

Un fost ministru canadial al Apărării a dezvăluit mai multe elemente relevante ce ar putea oferi credibilitate conținutului documentului. Fostul minstru de 92 de ani a spus ca dacă ar fi vrut să știe mecanismul de funcționare al unei nave extraterestre, atunci doar ar “întreba responsabilul curent care se ocupă cu măsurile de urgență”. Paul Hellyer pe nume, a dezvăluit aceasta la o conferință despre extrateștri în Ontario, Canada.

Motivul pentru care cunosc aceasta e că l-am intervievat pe cel dinainte, care este acum decedat, și el a mers la Langley și CIA l-a întrebat dacă ar vrea să ne arate una din aceste nave. Așa că l-au dus în Zona 51 și l-au lăsat să intre în una și să-și ia notițe.

Proiectul Pulsar este într-adevăr extrem de șocant, însă conținutul său nu adresează anumite acuzații științifice bine definite. În ceea ce ne privește, fiecare om de știință vrea mai degrabă să-ți trimită mintea în nori prin cine știe ce discurs elevat decât să-ți ofere informații relevante, așa că nu mi-aș băga mâna-n foc în legătură cu autenticitatea acestui document.

În orice caz, e bine de menționat că numeroase cazuri de extratereștri/OZN sunt traduse din limbi diferite, care pun o și poartă o anumită barieră lingvistică ce le face să fie falsuri, deși nu sunt. Cu asta în minte, Proiectul Pulsar ar putea părea relevant (din punctul meu de vedere), doar dacă este transcris de cineva care nu e vorbitor nativ de engleză. Ar putea ca aceasta să fie situația, ținându-se cont că cercetătorul anonim a fugit din SUA și nu s-a mai auzit nimic de el ?

În orice caz, fenomenul extraterestru/OZN devine o realitate pentru din ce în ce mai mulți oameni. Nu mai e un secret, doar o metodă de a-ți ține mintea în afara gândirii tradiționale.


Documentul oficial poate fi găsit aici / sursa: The Inquisitr / Cap extraterestru modelat de Zarnala