Cercetătorii descoperă că OZN -urile sunt fiinţe vii [VIDEO]

Deşi mulţi oameni consideră că termenul OZN face referire directă la cel de aeronavă extraterestră, există şi adepţi ai unei teorii ce exprima exact opusul – OZN -urile sunt entităţi organice vi ce habiteaza vidul cosmic din jurul nostru, inclusiv zone de pe Terra.

Deja ştim de “Urşii de Apă” sau Tardigradele, micro-animalele capabile să supravieţuiască în cele mai aprigi condiţii de pe Pământ, dar şi în spaţiu, aşa că de ce să nu explorăm şi variant unor creaturi similar?

Există şi entităţi extraterestre asemănătoare, iar Doctorul Franklin Ruehl, un cercetător American cu Ph.D. în fizică nucleară teoretică le-a documentat îndeaproape. Potrivit analizelor acestuia, astfel de organisme biologice sunt capabile să trăiască în presiune atmosferică 0, rezista la temperaturi de sub 0 grade şi pot exista atât pe pământ cât şi în întreg spaţial cosmic.

Miraculoasele creaturi se numesc “Zeroizi” şi conform Dr. Ruehl, s-au dezvoltat din mixuri organice prezente în spaţiu. Acestea pot fi printre primele forme de viaţă ce s-au dezvoltat în cosmos, iar o dovadă mai clară a existenţei lor ar putea să ne aducă cu un pas mai aproape de înţelegerea fenomenului OZN, dar nu cum mulţi îşi imaginează.

În 2012, doctoral a scris un raport detaliat pentru The Huffington Post în care a descris amănunţit aceşti Zeroizi, inclusive teoria lui privind modul în care aceste entităţi au reuşit să depăşească testul timpului, dar şi condiţiile neprimitoare din spaţiu.

Considerând că universul nostru are aproximativ 13,7 miliarde de ani, este admisibil ca zeroizii să reprezinte cele mai tinere forme de la originile universului, poate chiar să fi existat încă de la început. Cu un asemenea interval de timp la dispoziţie, zeroizii ar fi putut urma cu uşurinţă diferite căi evolutive. Aceste forme pot varia în dimensiune de la microscopice la macroscopice”

Mai departe a explicat cum aceste creaturi bizare au reuşit să se hrănească şi să se reproducă. Concluziile au fost trase după studierea unor exemplare aflate pe planeta noastră.

Morfologiile pot varia de la extrem de simple la extrem de complexe. Aceştia pot duce o viaţă solitară, sau pot trăi în colonii vaste. Desigur, trebuie menţionat că formele umanoide nu există în acestea, dar inteligentă poate fi o trăsătură deja dezvoltata

Mâncarea de bază a zeroizilor este gazul şi praful intergalactic. Trebuie avut în vedere şi că zeroizii mai mari se pot hrăni cu alţii mai mici…se poate că zeroizii să fi migrat în toate sectoarele din spaţiu – atât în interiorul cât şi în exteriorul galaxiilor”

Potrivit Dr. Ruehl, zeroizii au expandat un scut protector de natură fizică sau electromagnetică, un mecanism de apărare ce le permite să supravieţuiască atunci când călătoresc între dimensiuni. Scutul este vizibil atunci când intră în dimensiunea noastră. Asemenea apariţii sunt descrise drept “ OZN -uri vii”.

Afirmaţiile doctorului par să fie reale, deoarece există nenumărate raporturi detaliate privind aceste creaturi, inclusive câteva datate şi studiate personal de Franklin Ruehl.

Primul caz vine din România. În 1976, un spectacol intens de lumini s-a manifestat deasupra pădurii Hoia Baciu din Cluj-Napoca. Raportul vorbeşte despre “creaturi” ce s-au materializat în sfere de lumină viu colorate şi se manifestau asemenea unor fiinţe vii. Potrivit doctorului, fotografiile făcute la faţa locului au trecut toate testele de legitimitate.

Al doilea caz s-a petrecut în 1978, în Columbia Britanică. Cercetătoarea Dorothy Wilkinson a surprins un stol de fiinţe luminoase ce arătau precum viermii spaţiali. Aceasta a făcut cât de multe fotografii a putut. În zilele noastre există deja numeroase filmări autentice cu aceşti zeroizi.

Să fie aceste creaturi aceleaşi cu ce noi descriem drept OZN -uri? Pot acestea într-adevăr să se preschimbe în sfere de lumină?

Întrebările par destul de dificile pentru moment, dar dacă se dovedesc adevărate, ar putea explica extrem de multe în ceea ce priveşte fenomenul OZN. Desigur, există şi posibilitatea ca aceşti “viermi spaţiali” să nu fie totuna cu orburile OZN, ceea ce înseamnă că planeta Pământ adăposteşte o gamă extrem de variată de entităţi extraterestre.

În orice caz, puteţi analiza cele redactate mai sus împreună cu filmările ce le avem la dispoziţie. Vă rog să împărtăşiţi din idei în secţiunea comentariilor de mai jos.