China dezvăluie că o bază lunară extraterestră şi operaţiune minieră acţionează deja pe Lună

V-aţi întrebat vreodată de ce nimeni nu a mai pus piciorul pe Lună de câteva decenii? Şi de ce nu există încă o bază permanentă construită acolo? Să fie pentru că Luna nu are ce resurse oferi? Sau poate pentru că toate cele menţionate mai sus se întâmplă deja, dar nimeni nu ne spune nimic despre asta?


Răspunsul la aceste întrebări este mai uşor decât pare, dar complex în acelaşi timp. Doctorul Michael Salla a indicat de curând că pe suprafaţa satelitului nostru natural există deja un complex militar. Deasemenea, a mai sugerat şi posibilitatea existenţei unui regim extraterestru ce operează pe Lună în tandem cu oamenii.

În apărarea acestor afirmaţii, Chinezii au făcut publică o poză foarte intriganta a ceea ce pare să fie un complex artificial ce operează pe Lună. Imaginea reprezintă încă o confirmare a misiunilor secrete desfăşurate acolo, şi poate relevă şi că guvernul Chinez este în legătură cu vizitatori ai altor planete şi dimensiuni. Acest lucru la rândul lui ar putea explica de ce Chinezii au investit sume colosale în telescoape radio.

Următorul raport va face lumină în cele mai sus menţionate:

Am primit câteva imagini de la o sursă ce pretinde că guvernul Chinez va face publice fotografii captate de către modulul Chang’e-2 ce orbitează în jurul lunii. Acestea arată cu precizie clădirile şi structurile ce se afla deja pe suprafaţa lunară. Sursa mai spune şi că NASA a bombardat intenţionat zone importante de pe Lună într-un efort de a distruge artefactele antice şi facilităţile ce încă erau prezente acolo.

baza-lunara-extraterestra

Imaginile ce urmează să fie eliberate arata cratere rezultate din impactul unor focoase nucleare, dar şi resturi ale unor clădiri rezultate în urma bombardării Lunii de cei de la NASA într-un efort de a masca adevărul. China se îndreaptă spre dezvăluirea totală a realităţii extratereştrilor. Dacă pozele se vor dovedi a fi veridice, atunci NASA ar trebui investigată pentru fraudă şi trădare. China va face publice informaţiile şi imaginile captate de Chang’e-2 în viitorul apropiat, aşa că să sperăm că o nouă eră va începe

Există o şansă ca guvernele mondiale să aibă un pact secret cu extratereştrii în vederea exploatării Lunii pentru minerale. Acest pact se poate să fie semnat de mai multe naţii extraterestre ce habiteaza în univers, explicând astfel aspectul secret al tratatului. (filmarea de la sfarsitul articolului ofera mai multe detalii)

Din moment ce lăcomia este o calitate comună printre oameni, se poate să nu mai dureze mult până cineva face un pas greşit şi este exclus din acest pact, ca apoi eventual să facă lumină pentru întreaga umanitate.

Nenumărate zvonuri vorbesc despre o bază extraterestră aflată pe partea întunecată a lunii – partea pe care noi nu ajungem să o vedem niciodată. Nu este un secret că în 2009, NASA a bombardat public o porţiune a suprafeţei lunare pentru motive neclare. Alte imagini originând din serverele NASA arată diferite structuri aflate acolo ce sunt probabil de natura artificială.

Printre cei mai renumiţi adepţi ai conspiraţiei lunare este Milton Cooper, un ofiţer din logistica Marinei Americane ce a dezvăluit că membrii Marinei ştiu deja de bază extraterestră. Termenul de referinţă este “Lună” şi potrivit lui Cooper, principalul obiectiv este de a mina în subteran pentru anumite materiale.

Acesta mai vorbeşte despre un OZN masiv aflat chiar în vecinătatea Lunii. Aceasta nava-mamă este folosită de extratereştrii pentru a stoca materialele minate, dar şi pentru a călători pe Pământ în nave micuţe staţionate pe nava mamă.

LUNA: Sau baza extraterestră aflată pe partea întunecată a Lunii a fost filmată de echipajul misiunilor Apollo. O bază, o operaţiune minieră ce foloseşte maşinării extrem de mari, împreună cu naveta mama descrisă în raport sunt o realitate, a dezvăluit Milton Cooper.

Deci, este posibil ca ceea ce Chinezii au arătat să fie de fapt o mică fracţie dintr-o operaţiune masivă ce operează pe suprafaţa Lunii? Până la urmă, seamănă foarte mult cu maşinăriile folosite de oameni pentru minerit, şi nu există nimeni să spună că ceea ce vedem sunt de fapt formaţiuni naturale.

1 Comment

  1. abureli in poza nu se vede nimic clar

Comments are closed.