Copiii pierduţi ai Anunnaki CONFIRMAŢI: Trib Melanezian poartă în ADN genele unei specii necunoscute

Cercetătorii au descoperit de curând că insularii din Melanezia posedă in ADN gene ce aparţin unei specii necunoscute de hominide. Poate acest lucru să releve conexiunea noastră cu Anunnaki?


Pe 20 Octombrie anul acesta, Societatea Americană pentru Genetică Umană, în urma conferinţei anuale susţinute, a ajuns la concluzii uluitoare. Informaţiile adunate de membrii organizaţiei arată că oamenii din Melanezia (o zonă din Pacificul de Sud ce delimitează Papua Noua Guinee de insulele vecine) deţin în ADN -ul lor gene mai puţin obişnuite.

Geneticienii consideră că ADN-ul ce nu poate fi catalogat aparţine unei specii antice de hominide nemaiîntâlnite până acum. Conform lui Ryan Bohlender – unul din cercetătorii implicaţi în acest studio, specia nu este nici Neandertal, nici Denisovan, dar ceva cu totul diferit.

Ratăm o întreagă populaţie, sau interpretăm greşit ceva legat de relaţiile dintre specii,” a spus acesta

Denisovanii reprezintă o specie dispărută de hominide. Numele lor derivă de la Peştera Denisova din Munţii Altai, Siberia, unde primele fragmente de oase ce purtau acest ADN au fost găsite. În rest, foarte puţine informaţii există despre aceste enigmatice rude ale noastre.

Istoria omenirii este mult mai complicată decât am crezut iniţial,” a mai spus Bohlender.

Din fericire, acest puzzle al trecutului nostru se întregeşte bucăţică cu bucăţică, iar descoperiri ca acestea indică spre o singură directie: se poate să nu fim cine credem de fapt că suntem.

Iată un citat din studiu care să completeze afirmaţiile:

Estimări ale mărimii populaţiei şi separaţia acestora luate din literatură indică o separare între omul arhaic şi omul modern undeva acum 440,000 de ani. Acest interval de timp include toate speciile de oameni moderni.

Dacă acest număr nu vă spune nimic, haideţi să ne amintim de ipoteza Anunnaki.

Potrivit poveştii genezei, a 12 -a planetă cunoscută drept Nibiru, a fost populată de umanoizi foarte similari cu noi oamenii. După ce au întâmpinat a problema severă la atmosfera planetei, aceştia au plecat prin sistemul solar în căutare de aur – un metal cu proprietăţi speciale capabil să le vindece planeta.

Când Nibiru s-a apropiat de orbita Pământului, acum aproximativ 432,000 ani, conducătorii lor au folosit nave spaţiale pentru a-si trimite semenii impreună cu produse esenţiale pe Terra. După ce au atins suprafaţa planetei, fiinţele avansate au ridicat bază în vechea Mesopotamie.

Mulţi consideră că acesta este adevăratul leagăn al umanităţii, mai exact în laboratoarele genetice operate de Anunnaki. Surprinzător sau nu, studiul făcut recent confirma această ipoteză, iar perioada în timp este extrem de similară cu ce s-a speculat până acum.

Acest aspect ridică speranţele că vom putea răspunde unei întrebări mileniare: Cine/Ce suntem noi de fapt?

Pentru a găsi soluţia la această enigmă străveche trebuie să căutăm într-o directie până acum neexplorată, dar asta e uşor de zis şi mai greu de făcut. O altă variant ar fi să analizăm datele microscopice ascunse în noi. Anunnaki ştiau că ADN – ul lor reprezintă cheia adevăratei cunoaşteri, iar în căutarea noastră pentru adevar va trebui să facem la fel.

Într-o încercare recentă, un grup de savanţi au atins concluzii similare. Conduşi de către geneticianul Eske Willerslev, reprezentant al Muzeului de Istorie Naturală din Danemarca, cercetătorii au examinat mostre ADN preluate de la 83 de nativi Australieni. Aceştia au testat şi 25 de participant aparţinând populaţiei native din Papua Noua Guinee.

Spre surprinderea lor, au descoperit gene exotice înrudite cu Denisovanii în genomul voluntarilor acestui studiu. De remarcat faptul că cercetătorii l-au numit similar Denisovanilor, dar în realitate genele strămoşilor acestor participanti sunt complet străine.

Nu ştim nimic despre acest grup,” a spus Willerslev.

Nu ar trebui să surprindă pe nimeni că astfel de descoperiri sunt întotdeauna făcute atunci când sunt luate în calcul genomurile populaţiilor izolate. De-a lungul timpului, aceste grupuri izolate nu au luat prea mult contact cu lumea exterioară. Au trăit şi au procreat în interiorul comunităţilor locale, iar acest lucru se reflectă în genomul lor.

Cu cât linia ancestrală este mai diversă şi bogată, cu atât mai mici sunt şansele de a păstra anumite gene care să nu se fi modificat în timp. În căzul nativilor Australieni şi a insularilor Melanezieni, izolarea a însemnat mai puţine gene alterate odată cu trecerea timpului.

Nu este greu să ne imaginăm această versiune alternativă a trecutului nostru.

Anunnaki au venit pe Pământ, s-au jucat dea Dumnezeu şi ne-au creat pe noi. Cercetătorul şef Enqi, împreună cu şeful medicine Ninti, s-au folosit de manipularea genetică şi fertilizarea invitro pentru a crea oameni după chipul şi asemănarea lor.

Aceştia s-au folosit de omenire pentru a-şi atinge ţelurile, iar când nu am mai fost de folos, au încercat să ne extermine printr-un mare potop de proporţii biblice (!).

Câţiva oameni aleşi au fost protejaţi de o facţiune ce făcea parte din Anunnaki ce a decis să încalce protocolul standard. Aceşti strămoşi ai omului au reuşit să se salveze şi s-au orientat spre diferite locuri de pe Pământ. În acest fel, după mii de generaţii, genoamele celor ce au “socializat” au devenit întortochiate şi aproape de nerecunoscut.

Dar în câteva locuri de pe Pământ, flama creatorilor noştri încă arde nestingherită.