Un craniu şi o mână misterioasă au fost găsite de curând în Peru—Primele teste ADN programate la începutul lui 2017 în America

Un craniu şi o mână  stanie au fost descoperite de curând într-un tunel din Peru, iar comunitatea locală nu poate atribui aceste artefacte niciunei specii cunoscute.


Un localnic din zona Cusco, Peru, a descoperit ceva incredibil în timp ce explora tunelurile din sudul deşertului, aproape de unde locuia. Comunitatea locală a fost luată prin surprindere de enigmaticele artefacte: un craniu alungit ce aparţine unei fiinţe umanoide, împreună cu mâna cu degete alungite şi subţiri.

Cel ce a făcut descoperirea a trimis obiectele la un laborator local pentru a fi examinate. În urma analizelor s-a constatat că ambele părţi ale corpului sunt compuse din piele şi os. După o analiză cu raze X a craniului, cercetătorii au determinat că acestea nu aparţin niciunei fiinţe umanoide, deşi sunt convinşi că e vorba de o formă anume de viaţă.

Razele X arătă cu exactitate cum degetele mâinii sunt compuse din 6 oase, ceea ce indică că nu pot aparţine unei fiinţe umane, având în vedere că oamenii posedă doar 3 oase la fiecare deget. Până acum, doctorul din comună precum şi cercetătorii ce au analizat bizarele artefacte sunt nedumeriţi cu privire la originile acestora, deşi se speculează că rămăşiţele pot aparţine unui tip de mamifer.


Scepticii au pus la îndoială imediat veridicitatea descoperirii, dar testele făcute până în prezent au demonstrat că artefactele sunt organice, infirmând astfel temerile acestora. Mai multe speculaţii au început să apară în comunitatea pasionată de paranormal.

Unii oameni au sugerat că mâna şi craniul au fost lăsate pe Pământ de către un extraterestru ce a vizitat în trecut planeta. Alţii consideră că artefactele aparţin unui umanoid străvechi ce nu a mai fost descoperit până acum. Această teorie este destul de credibilă având în vedere că rămăşiţe ale unei specii de hominide străvechi au mai fost dezgropate acum ceva timp în Peru.

Misterioasele artefacte vor fi trimise în 2017 în SUA pentru a fi investigate cu radiocarbon şi test ADN. Până la sosirea unor rezultate mai complexe, putem doar specula cu privire la originea acestora.