Crezi că Luna e reală? Pentru că analize recente arată că ar putea fi o hologramă

O analiză recentă a Lunii a scos la iveală o întâmplare bizară ce ia forma unui val lunar. Această anomalie a făcut anumiţi analişti să creadă că Luna este de fapt o hologramă.

O nouă teorie a apărut după ce mai mulţi analişti au studiat îndeaproape Luna folosind camera telescopice ultra-performante. Cu ajutorul lor au putut repera o interferenţă ce apare sub forma unei frecvente intitulată valul lunar.

Crrow a făcut o treabă bună captând acest moment, împreună cu alţi 11 oameni. Acesta pretinde că valul lunar este o anomalie de obicei întâlnită atunci când proiectezi o imagine, astfel speculând că luna ar putea fi de fapt o hologramă.

După ce a văzut filmarea, Crrow a crezut că e vorba de o defecţiune a camerei, dar după ce a investigat fenomenul bizar timp de câteva săptămâni, a ajuns la concluzia că interferenta observată nu se datorează nici pixelatiei, şi nici pierderi semnalului. Concluzia – valul lunar este o linie organică şi autentică.

Încă nu putem spune cu exactitate dacă proiecţia vine de undeva din spaţiu, sau de pe Pământ, însă Crrow promite să facă tot posibilul pentru a elucida acest mister. Acesta este cunoscut ca fiind o sursă ireproşabilă când vine vorba de OZN -uri. A postat multe filmări cu orburi OZN misterioase, iar acum va încerca să rezolve enigma valului lunar.

Fac asta de foarte mult timp, am fost neobosit în căutarea mea, iar din ce am observat până acum, luna şi tot ce am surprins sunt lucruri reale. Oamenii cu care am discutat sunt deja conştienţi că luna ar putea fi o hologramă. Sunt mai mulţi cei ce au filmat anomalia,” a spus Crrow pe canalul sau de YouTube

După ce materialul controversat a fost postat pe internet, Crrow a povestit despre cum a fost contactat de 3 indivizi ce ocupa poziţii ce le permite să aibă acces la genul de informaţii care nu sunt accesibile oricui. Aceştia i-au spus că se afla pe drumul cel bun, dar în acelaşi timp a primit critici şi interpretări defăimătoare la adresa muncii lui.

Se poate că această teorie a presupusului val lunar să fie autentică? Să fie Luna o hologramă?

Trebuie avut în vedere că analistul Crrow este o persoană raţională şi bine educată, iar dacă suntem atenţi mai bine la teoria lui, începe să sune chiar convingător.

Părerea mea este că atunci când luna trece printr-un trimestru, ceea ce vedem este chiar Luna. Însă atunci când începe să devină luna plină, sau când se aprinde bine la faţă, o hologramă este proiectată pentru a nu ne lasă să vedem ce se petrece exact acolo…Nu este ceea ce pare, vă spun că nu este doar o piatră în spaţiu…se întâmplă multe sus acolo.

După ce Crrow a făcut înregistrarea cu valul lunar publică, a fost confruntat cu lucrarea ştiinţifică scrisă de 2 cercetători Ruşi ce indică în aceeaşi directie. Se poate ca acest fenomen să fie real? Este Luna de fapt o staţie spaţială colosală de natura artificială?

Având in vedere suporterii lui Crrow, împreună cu o istorie remarcabilă când vine vorba de expus OZN – uri, putem doar spera că într-o bună zi acesta va găsi dovadă incontestabilă care să-i probeze teoria valului lunar.

Pentru moment, haideţi să ne bucurăm de măreaţa Lună aşa cum este – satelitul natural al Pământului…şi poate cine ştie?