Despre noi şi misiunea noastră

Suntem o echipă de tineri entuziaşti cu afinitate pentru nou şi necunoscut. Proiectul -Conspiratia- a început că urmarea a unei experienţe ce implică OZN-uri. Înainte de această întâmplare făceam parte din rândul scepticilor când venea vorba de călători din alte lumi şi alte aşa zise conspiraţii. Din acest motiv, am făcut misiunea noastră din a vă prezenta această realitate ascunsă care, încet dar sigur, începe să iasă la iveală.

Conspiraţia doreşte să aducă ştiri alternative ce în general nu sunt difuzate de trusturile mari de media, toate acestea îmbinate, cel puţin din când în când, cu o doză de umor ‘din afara lumii noastre’.

Conţinutul acestui site vizează cazurile cu obiecte zburătoare neidentificate (OZN), extratereştrii, explorare spaţială, progrese în ştiinţă, mistere variate şi nu în ultimul rând – conspiraţii. Până la urmă, anul 2016 a dovedit că multe din aşa zisele conspiraţii sunt de fapt cazuri reale, iar misiunea noastră este de a împărtăşi aceste dovezi şi cu cititorii noştri.