Dovezi incontestabile cu activitatea OZN-urilor surprinse în timpul misiunii STS-80 a celor de la NASA

Un alt video interesant ce arată activitatea OZN -urilor in spatiu a fost surprins chiar de camerele instalate pe naveta spatială Columbia, parte a misiunii STS-80 a celor de la NASA.


Numeroase camere de filmat sunt amplasate în timpul misiunilor spaţiale pentru a asigura că eventualele probleme întâmpinate sunt depistate şi rezolvate în cel mai scurt timp. În cazul celor de la NASA, toate datele sunt trimise către Centrul Spaţial din Houston, texas. În acest mod, astronauţii şi inginerii pot primi indicaţii în timp real pentru a aborda cu eficientă situaţiile nepravazute.

Din moment ce transmisiuena se face prin intermediul sateliţilor, cei de la NASA nu sunt singurii ce receptează datele. Dealungul anilor, numeroşi analişti ai spaţiului şi fenomenelor inexplicabile au interceptat date felurite provenite din cosmos.

Un video extrem de intrigant provine de la deţinătorul unei staţii TV din Canada, cunoscut drept Martyn Stubbs. Acesta s-a conectat la reţeaua de sateliţi de mai bine de 10 ani, şi a reuşit să capteze mii de ore de activitate de-a lungul misiunilor spaţiale NASA, iar ceea ce a descoperit în tot acest timp sfidează considerentele actuale cu privire la OZN -uri. Din fericire pentru noi, acesta a dorit să împartă capturile şi cu publicul larg.

În timpul misiunii STS-80 lansată în dată de 19 Noiembrie, 1996, naveta spaţială Columbia a întâmpinat câteva anomalii în spaţiu ce pot fi interpretate drept activitatea unor obiecte necunoscute deasupra Pământului. Pe parcursul celor 18 zile petrecute în cosmos, astronauţii ce au participat au fost martorii unor evenimente inexplicabile, precum veţi vedea în video-ul de mai jos.

Prima parte a materialului arată câteva OZN -uri ce se presupune că îşi încarcă bateriile în partea superioară a atmosferei Pământului. Acestea sunt aliniate într-un fel de formaţie. Când ultimul OZN intra în ansamblul bizar, începe să strălucească, declanşând astfel o reacţie în lanţ provenită de la celelalte navete.

Formaţiunea păstrează o simetrie neobişnuită, similară cu cea a unui stol de păsări. Acest aliniament neuniform poate reflectă chiar poziţia lor de zbor ce mai departe indica spre un comportament inteligent şi bine coordonat, excluzând astfel ipoteza unor simple resturi spaţiale.

A doua parte din filmare releva ceva şi mai interesant: un orb masiv de lumina intra în scenă, probabil atras de furtuna de fulgere, după care îşi menţine poziţia deasupra norilor ce produc electricitate, ca şi când stă să se încarce. Dacă ceea ce vedem în imagini sunt dispozitive ultra-avansate deţinute de o rasă necunoscută, atunci ipoteza menţionată face sens.

Dacă vă uitaţi cu atenţie, încă un OZN se ridică din atmosferă luminând intens. Atunci când se mişcă, celălalt rămâne pe loc. În acest punct, este clar că astronauţii prezenţii in navetă au fost martorii scenei deoarece încep să dea zoom pe presubusul OZN ce colectează energie. Obiectul misterios îşi menţine poziţia şi pulsează în timp ce îşi continuă ritualul de colectare.

NASA nu a negat niciodată autenticitatea filmării dar, că de obicei, au venit cu o explicaţie perfect rezonabilă – ceea ce vedem în imagini sunt defapt cristale de gheaţă, sau particule ale unor deşeuri aflate în derivă. Un cercetător ce a făcut parte din misiune a spus următoarele:

“Din câte îmi amintesc, niciun membru al echipajului nu se uita pe geam la aceste cristale de gheaţă sau deşeuri. Nimeni nu a crezut, pentru nici măcar o clipă, că ceea ce se intampla afară era de natură extraterestră. Totul era conectat cu operaţiunile de rutină în spaţiu.”

Contrar spuselor acestuia, zoom-ul din ultima parte a filmării pare deliberat şi menit să capteze încă un cadru cu evenimentele ce se petreceau chiar dedesubtul navetei spaţiale. Faptul că se neagă că nimeni nu se uită în acel moment pe geam ridică o mulţime de semne de întrebare.

Dacă au fost doar resturi aflate în derivă prin spaţiu, sau alte fenomene ce nu implică o rasă inteligentă şi avansată, putem doar specula, dar alte imagini recente surprinse de Staţia Spaţială Internaţională, precum şi confesiunea unui inginer spaţial despre contactul om-extraterestru în spaţiu, denotă că ceva mai mult se întâmplă în spaţiu, doar că cei de la NASA nu doresc ca noi să aflăm.

1 Comment

  1. Il ne brille pas suffisamment.

Comments are closed.