Fost angajat al NASA descrie intâlnirea dintre o fiintă extraterestră inaltă de 3 metri si doi astronauti pământeni

Un caz bizar ce implică o fiinţă extraterestră de dimensiuni neobişnuite a ieşit de curând la iveală. De această dată, informaţia provine de la un fost angajat NASA care susţine că văzut cu ochii săi întregul evenimentul.

Clark McClelland, un inginer spaţial ce a lucrat pentru NASA la Centrul Spaţial Kennedy din Florida între anii 1958 şi 1992, susţine că în timp ce participa la o misiune de rutină pentru vestita agenţie spaţială, a asistat la întâlnirea dintre în extraterestru umanoid înalt de aproape 3 metri şi alţi doi astronauţi. Acest eveniment s-a petrecut chiar în cala principal a navetei spaţiale.

Acesta povesteşte cum extraterestrul purta un costum similar astronauţilor noştrii, însă ajustat pentru înălţimea sa de aproape 3 metri. Un alt aspect important relatat de acesta este faptul că extraterestrul părea să dea ordine celor doi, astfel indicând superioritatea acestuia.

Eu, Clark C. McClelland, fost inginer spaţial la NASA, am observat personal un extraterestru de aproximativ 2 metri şi jumătate – 3 metri, pe monitorul meu de serviciu de 27 inch, în timp ce mă aflam la Centrul de Control Spaţial. Extraterestrul stătea în cala principal şi discuta cu cei doi astronauţi Americani ai NASA,” a declarant McClelland.

extraterestru-de-9-metri

Am mai observat şi nava extraterestrului în timp ce se afla într-o orbită stabilizata în jurul navetei noastre, chiar lângă motoarele principale. Am asistat la această scenă timp de un minut şi 7 secunde, timp suficient pentru a memora tot ce am observat. Era un extraterestru şi nava lui stelară,” a concluzionat acesta.

Pe 29 Iulie, 2008, când a făcut povestea public ape website-ul sau – Cronicile Stelare, comunitatea pasionată de OZN-uri a interpretat asta ca fiind dovada absolută a existenţei lor, şi au sperat că cei de la NASA vor comenta oficial şi susţine povestea. Motivele lor se bazau pe cariera lui Clark, o carieră fără cusur ce nu avea cum să-I pună într-o lumină negativă declaraţia acestuia.

Am o carieră ce poate fi verificată, şi nici un guvern federal nu poate spune despre mine că sunt nebun. Am asistat la lansarea rachetelor Mercury, Gemini, Apolo, Staţia Spaţială Internaţională şi alte misiuni în spaţiu. Am primit declaraţii de onoare de la senatori, congresmani, oficiali ai armatei şi cercetători.”

clarkmcclelland

În favoarea mea au votat Walter Conkite, Maiorul Donald Keyhole, Directorul NICAP, Richard Hall, astronaut NICAP. Am lucrat şi ca director al MUFON, şi al Comitetului Naţional de Investigaţii a OZN-urilor în Cape Canaveral.”

Orice dubiu legat de trecutul său că inginer spaţial sunt înlăturate de afirmaţiile sale şi de asemenea de către numeroase poze şi documente din vremea petrecută ca angajat al NASA, dovezi ce au fost postate pe site-ul său.

Deoarece NASA nu se poate lega de trecutul lui McClelland, mulţi îl văd drept o sursă rezonabilă când vine vorba de informaţii despre vizitatori din alte lumi şi contactul extratereştrilor cu oficialii umanităţii. Nu trebuie omis nici că acest bărbat este prieten bun cu astronautul Edgar Mitchell, al 6-lea om care a pus pasul pe Lună şi care îi recunoaşte teoria mai sus menţionată.

Sunt 90% convins că multe din cazurile de obiecte zburătoare neidentificate surprinse din 1940 până astăzi, aparţin unor vizitatori de pe alte planete,” a mai spus acesta.

McClelland susţine şi că NASA ascunde adevărul despre contactul extraterestru pe Terra, şi că Staţia Spaţială Internaţională este folosită drept punct de întâlnire între reprezentanţii oficiali ai mai multor planete.

NASA nu este o agenţie a civililor. Este deţinută de Pentagon.”

Chiar dacă spusele sale nu sunt suficient de concludente pentru unii, acesta are un alibi ireproşabil reprezentat de carieră. Trebuie să avem în vedere că, pentru a deveni inginer spaţial la NASA, ai nevoie de ceva antrenament, şi mulţi din cei ce aplică nu reuşesc niciodată să fie admişi. În afară de asta, agenţia îşi ia toate măsurile de preventive când vine vorba de angajări de personal. Totul trebuie să fie fără eroare.

Care sunt părerile voastre legate de acest eveniment? Exprimaţi-vă opinia în secţiunea comentariilor de mai jos.