Google Earth arată locul unde un OZN s-a prăbuşit şi a fost înconjurat de tancuri

O apariţie rară şi în acelaşi timp bizară a fost raportată de către vânătorii de OZN -uri. Acestia spun răspicat că un presupus sit unde un OZN s-a prăbuşit poate fi observat cu ajutorul Google Earth, iar locaţia are tancuri ce stau de veghe.


Staţia McMurdo stă în bătaia condiţiilor aprige din Antarctica. Această facilitate reprezintă principala bază de studiu Americană din această zonă polară. Poate sună ciudat, dar acest obiectiv American a devenit cunoscut în urma unei descoperiri făcute cu ajutorul Google Earth ce arată locul unde un OZN din afara lumii noastre s-a prăbuşit, situl fiind păzit de 4 forme înzăpezite similar cu nişte tancuri.

Se poate vedea o dâră lăsată de OZN în urma impactului cu solul, indicând astfel că imaginile surprinse din satelit au fost făcute după ce acest incident a avut loc.

Prezenţa tancurilor relevă că ceva extrem de valoros trebuie să fi existat acolo, şi este foarte posibil ca armata să fi preluat tot conţinutul respectivei nave.

La scurt timp după ce a fost făcută publică în 2012 de către Valentin Degterev, imaginea controversată a fost repede alterată pentru a masca vehiculele aflate la sol, împreună cu OZN – ul prăbuşit.

Unii oameni ce au prevăzut o asemenea consecinţă au reuşit să stocheze mai multe screenshoturi şi filmări cu incidental. Astfel ne putem bucura şi astăzi de o dovadă incontestabilă, dar care a fost estompată de părţile interesate să ascundă adevărul. Coordonatele sunt deasemenea accesibile.

Încă puteţi accesa prin intermediul Google Earth locul cu pricina – 166.50.31 E/ 77.49.47.46 S, dar tancurile şi presupusul OZN lipsesc cu desăvârşire. Este şi normal că zăpada acoperă toate urmele, în special în acea zonă de lângă Polul Sud. Din fericire, o filmare este încă disponibilă, iar această realitate ce a fost ascunsă încă poate fi vizionată pe YouTube.

O altă imagine intrigantă a fost surprinsă chiar lângă staţia Americană. Intitulată “Farfurie zburătoare peste muntele Erebus, vara 1974,” fotografia prezintă a forma asemănătoare unei farfurii zburătoare deasupra piscului. Poate fi aceasta interpretată ca o prevestire a ceea ce avea să urmeze (şi s-a întâmplat)?

Antarctica poate fi extrem de neospitaliera cu oamenii, deasemenea este o întindere vastă şi în mare parte pustiita, aşa că ipoteza unei baze extraterestre pe aceste meleaguri se conturează de la sine.

Mulţi pasionaţi de OZN – uri cred că Naziştii au avut câteva baze secrete operaţionale în zona Arctică în timpul celui de-al doilea război mondial. Acolo, cercetătorii Germani au dezvoltat propulsoare avansate, au updatat modelul motorului şi al aripilor dispozitivelor de zbor. Drept dovadă stă aeronava experimentală AS6.

Primul grup al forţelor aeriene Americane ce a investigat OZN – uri a realizat că designul avansat al aripilor dispozitivelor de zbor Germane era foarte similar cu OZN – urile descrise în raporturile lor.

Luptătoarele Foo” ale naziştilor au fost văzute atât de puterile Axei, cât şi de Aliaţi, iar relatările istorice vorbesc de aceste farfurii zburătoare care provocau daune considerabile în rândul aeronavelor aliate. Neobişnuitele aeronave foloseau perturbări electromagnetice, o tehnologie similară cu armele electromagnetice cu puls (EMP) deţinute astăzi de Americani.

În 1959, primul cap al Proiectului Blue Book, Căpitanul Edward J. Ruppelt, a oferit următoarele detalii în raportul său:

Când Al Doilea Război Mondial s-a sfârşit, Nemţii aveau câteva tipuri de aeronave şi proiectile ghidate ce noi nu mai văzusem. Majoritatea se aflau într-o fază preliminară, dar acestea au fost singurele aeronave cunoscute pentru capacităţile tehnologice similare obiectelor zburătoare raportate de studiul nostru

Am văzut suficiente scheme şi designuri pentru a realiza că, dacă războiul s-ar fi prelungit încă puţin, am fi fost confruntaţi cu un set total diferit de arme şi aeronave

Cu o istorie amplă în ceea ce priveşte baze secrete şi apariţii OZN, Antarctica poate deţine unele din cele mai arzătoare secrete, şi se poate ca unele din ele să fie operaţionale şi astăzi.

Pot imaginile prezentate să arate un test de a pilota o farfurie zburătoare ce a eşuat? Se poate că America sau Rusia să fi găsit aceste secrete ale Naziştilor ce implică tehnologie copiată de la extratereştri? Probabil că doar timpul ne va spune.