În căutarea adevărului—Trei turnuri artificiale descoperite pe suprafaţa planetei Marte

Şi cel mai interesant este că toate cele 3 structuri sunt aşezate toate într-o linie dreaptă. Prea ciudat să fie cauzate de fenomene naturale, nu credeţi?


Marte este plină de surprize, iar capacităţile noastre de a înţelege această lume misterioasă se expandează zi de zi datorită feluritelor descoperirilor intrigante aflate pe suprafaţa planetei. Turnuri artificiale pe Marte ar fi doar o adiţie dintr-un şir lung de enigme întâmpinate până în acest moment.

Cele 3 turnuri apar într-un video postat pe canalul de YouTube intitulat mundodesconocido. Vă recomand să urmăriţi cu atenţie descoperirea, având în vedere că asemenea scurgeri de informaţii pot fi alterate de oficiali în orice clipă.

În timp ce investiga Planeta Roşie cu ajutorul Google Mars, proprietarul canalului, Jose Luis, a dat peste un rând cu turnuri enorme aflate pe suprafaţa planetei. Fiecare dintre aceste structuri au mai bine de o milă (1,6 km). Se înţelege de ce tehnologie trebuie să dispui pentru a realiza o asemenea lucrare, având în vedere că pe Terra există clădiri ce ajung doar la jumătatea distanţei menţionate.

Google a folosit informaţii şi imagini transmise de Monitorul Global Marţian (MGS). Imaginea cu pricina a fost făcută în 1999, aşa că multe se poate să se fi schimbat între timp.

Turnurile Marţiene sunt localizate într-o regiune numită Terra Meridiani. Coincidenţă sau nu, aceeaşi regiune a fost utilizată drept pista de aterizare pentru robotul celor de la NASA – Curiosity.

Dar atunci când mizele sunt atât de ridicate, nu există loc de coincidenţe.
Imaginaţi-vă doar urmele lăsate de robot la baza turnurilor, sau ce s-ar putea întâmpla dacă o misiune umană ar avea ocazia să exploreze aceste artefacte din altă lume.

Locaţia turnurilor artificiale marţiene mai corespunde şi cu poziţia ecuatorială, ceea ce poate indica că străvechii marţieni se bazau deasemenea pe astronomie şi putere solară, chiar dacă se aflau mai departe de astrul strălucitor decât Pământul. ŞI care ar fi cel mai potrivit loc pentru a capta lumina Soarelui decât Ecuatorul?

Diferenţiindu-se de tot ce se afla în jurul lor, precum 3 degete mari de la o mână, turnurile par să fi trecut testul timpului şi acum stau ca dovadă a unui trecut plin de istorie al planetei Marte.

Să fie aceste turnuri operele străvechilor constructori? Sau poate că acestea sunt operaţionale chiar şi astăzi. Ce rost ar avea să abandonezi asemenea structuri impozante? Asta dacă cineva încă îşi face veacul pe suprafaţa lui Marte. SURSA IMAGINII