În timp ce se prăbuşeşte, un OZN eliberează o capsulă misterioasă, martorii rămân înmărmuriţi

Apariţiile unor OZN – uri continua să ne surprindă, în timp ce altele te lasă cu gura căscată. Aşa este cazul acestei înregistrări desfăşurată deasupra Californiei ce a lăsat nenumăraţi oameni fără cuvinte deoarece nu puteau înţelege ce se petrece.

În 2015, o apariţie spectaculoasă a luminat cerul de deasupra Californiei. Mulţi rezidenţi au crezut că e vorba de un meteorit de proporţii considerabile, dar s-a dovedit a fi ceva mai mult de atât. Deşi nu există informaţii oficiale concludente în ceea ace privesteincidentul, ochii şi instinctele noastre pot oferi cu uşurinţă o explicaţie.

O minge luminoasă de lumină a apărut în timpul zilei deasupra Californiei lăsând în urmă o dâră. Localnicii au început imediat să intre în panică şi în faţa unui pericol ce părea iminent, au făcut ce ştiau mai bine – au pus mâna pe telefon şi au început să filmeze.

Din fericire pentru ei, nu a fost vorba de nici un pericol real, dar satisfacţia că au filmat un asemenea eveniment rar ce implică un OZN a rămas de nemărginit.
După o perioadă, un punct luminos s-a desprins din corpul străin, şi acest moment a fost cel ce a marcat mulţimea deoarece în loc să cadă înspre pământ, obiectul misterios a fost propulsat către cer. Oare nu este acest lucru similar cu un pilot ce îşi ejectează scaunul în faţa unui pericol iminent?

Potrivit unor analişti ce au studiat cazul, acesta ar fi exact cazul, adăugând faptul că obiectul nu şi-a schimbat traiectoria în timp ce se înălţa. Deci, poate acest OZN să reprezinte un avion ce se prăbuşeşte? Un meteorit, sau poate gunoi spaţial? Sau este mai degrabă de natură extraterestră?

Teoriile în acest caz variază. În timp ce unii oameni sunt de acord cu teoriile convenţionale de mai sus, alţii încerca să-şi explice desprinderea misterioasă a punctului de lumină. Dacă ar fi vorba de un meteorit sau reziduri ce se dezintegrează în atmosferă, resturile ar trebui să urmeze o traiectorie opusă faţă de ceea ace vedem în imagini.

ozn-capsula-misterioasa
Intreaga filmare o gasiti in subsolul paginii

Un alt aspect interesant de avut în vedere este că autorităţile locale au ţinut ascunsă această poveste, adăugând nimic mai mult decât cele menţionate de mine mai sus. Atitudinea relaxată a oficialilor denotă că ascund ceva. Să aibă acest ceva o însemnătate aparte? Haideţi să vedem.

Potrivit specialiştilor în OZN – uri, ceea ace vedem în filmare poate fi o navă extraterestră, sau poate una din jucăriile secrete ale armatei. Celălalt obiect micuţ poate fi capsula în caz de urgenţă. Până la urmă, se vede cum această iese din raza de acţiune a camerei.

Alte ipoteze mai realiste susţin că OZN – ul este de fapt un satelit vechi ce nu mai funcţionează ce a fost programat să cadă în ocean, dar observaţiile cu privire la obiectul mai mic au încetat să apară. Această teorie este destul de improbabilă deoarece un satelit nu ar lăsa o asemenea dâra de fum în urma sa.

Autorităţile sunt şi ele renumite pentru tehnicile de manipulare a mediei şi a populaţiei, ceea ace înseamnă că indiferent dacă fenomenul este legat de extratereştrii sau nu, aceştia nu ne-ar spune sub nici un chip. Ei bine, cel puţin în următorii 50 de ani nu o vor face.

Fără alte declaraţii sau dovezi aleatorii, găsesc că este sănătos să speculăm pe cont propriu cu privire la acest eveniment. În orice caz, arata spectaculos şi chiar ne învaţă să gândim din afara cutiei.

Există atâtea lucruri inexplicabile ce aşteaptă o rezolvare, dar autorităţile (sau armată) sunt o opoziţie prea puternică. Aşa că, doar în cazul în care un obiect similar cade într-o zonă urbană populate vom putea spune cu exactitate originea lui.

Să fie acesta un OZN de natură extraterestră? Se poate că autorităţile să fi muşamalizat totul? Sau mai degrabă au dreptate şi ceea ace vedem nu este nimic mai mult decât gunoi spaţial sau un satelit defect? Ajutaţi-mă să elucidez misterul!