Incredibil! Acest OZN Consumă Emisiile Avioanelor

Înseamnă asta că “ei” sunt de partea noastră?

Acesastă controversă despre emisile avioanelor este adevărată. În timp ce unii oameni sunt conştienţi de existenţa acestor emisii şi originea efectelor devastatoare, alţii pur şi simplu neagă că aceste gaze evacuate din avioane sunt dănunatoare atât pentru noi cât şi pentru mediu.

Părerile sunt împărţite, iar probele se îndreaptă în ambele direcţii. Acest video pare să susţină ideea chimicalelor folosite în a controla, a afecta şi chiar a reduce din “turmă”. În acelaşi timp sugerează că OZN-urile şi operatorii lor servesc mai multor scopuri decât am fi crezut înainte.

Videoclipul a fost capturat acum ceva timp de către un pasionat de OZN-uri şi încărcat pe canalul de Youtube WTFflow. Descrierea lui spune:

Am surprins un cadru extraordinar cu OZN-ul. În momentul apusului, urmăream o lumină bizară ce traversa cerul cu diverse viteze în jurul casei mele. Mi s-a părut că a fost un fel de elicopter sau poate o dronă. După 5-10 minute am început să cred că acel obiect nu e făcut de mâna omului. A început să facă manevre ciudate, cum ar fi să acelereze şi să incetinesca brusc. Când lumina a început să acelereze către o emisie de la avion, mi-am luat camera şi am încercat să o găsesc în depărtare.

ozn-consuma-emisii-conspiratia
Ce avem noi aici

Obiectul s-a oprit în dreptul emisiei şi încet, a început să o distrugă. Urma a fost “consumată” progresiv. Am rămas fără cuvinte. Nici acum nu pot să cred că am surprins în video. Emisia de chimicale a fost literalmente perforată. Nu pot să fiu sigur 100% că s-a întâmplat din cauza obiectului, însă sunt sigur că este o legătură între cele două. O asemenea urma imensă nu poate dispărea dintr-o dată, fără motiv! Doar o porţiune mică din dâră dispărut în jurul luminii!.

După ce s-a dezintegrat urma, obiectul luminos a zburat rapid către Vest, dispărând din raza vizuală.

Acest incident aduce în centrul atenţiei două aspecte cruciale în domeniul OZN-urilor: intenţiile presupuşilor extratereştrii şi aşa-zisa robotizare a oamenilor. Din cele două aspecte se formează o engima şi mai mare; dacă umanitatea este controlată şi îmbolnăvita prin prin intermediul dispersiei aeriene a chimicalelor? Vor extratereştrii să ne ofere ajutorul? Oare ştiu că suntem băgaţi în mai multe probleme decât ne putem imagina? Este implicarea lor benefică?

Este o o provocare să desluşeşti motivlele lor din prisma unui singur videoclip, însă suntem liberi să speculăm.

Din moment ce obiectul neidentificat a ales că ţinta emisia de chimicale, este clar că nava, ori ocupanţii săi erau bine informaţi despre aceasta. Şi pentru că obiectul a consumat doar o porţiune din urmă, putem deduce că interesul lor este real, însă într-o oarecare masuna este şi ştiinţific. Poate că luau monstre doar pentru as-i satisface propria curiozitate.

Pe de altă parte, o prezenţă tehnologică extraterestră probabil ar cunoaşte foarte multe despre oameni şi biolgia acestora. În plus, entităţile care au stăpânit zborul spaţial sunt conştiente ca cea mai bună şi puţin suspicioasă metodă de a împrăştia chimicale este să zobri cât mai sus şi să începi. Poate că au văzut că legie oamenilor pentru propria rasa sunt imorale şi motivate de lăcomie. Poate că vor face ceva în legătură cu asta. Poate că deja o fac.

Mai exista totuşi şi o a treia posibilitate neliniştitoare. Că extraterestii sunt sub sancţiunea guvernului de a împrăştia chimicale sau poate că ei înşişi dirijează această operaţiune. Nu este complet neinimaginabil că OZN-urile şi echipele lor extraterestre să fie întovărăşite cu o putere ca asta.

Dacă asta e adevărat, OZN-ul din videoclip probabil aduna probe pentru a se asigura că totul funcționa după plan. Odată ce examinarea a fost gata, a plecat mai departe în mod bizar. Până acum această ipoteză este cea mai înspăimântătoare dintre toate, pentru că susţine că pericolul este real.

Cu toate astea, nu e nimic altceva decât speculaţie. O concluzie însă poate fi trasă fără prea multă bătaie de cap: dacă OZN-urile au un interes în emisiile de chimicale, atunci şi noi ar trebui.