O intrare uriaşă în suprafaţa lunii apare în imaginile oficiale făcute publice de NASA

O anomalie uriaşă a fost reperată de curând pe suprafaţa lunii, şi seamănă foarte tare cu un portal ce duce în interiorul corpului celest.


In data de 21 Decembrie 1968, misiunea Apolo 8 a celor de la NASA a pornit către satelitul natural al Pământului. Evenimentul a fost unul istoric pentru omenire deoarece a purtat primii oameni în afara orbitei Pământului şi până pe cea a Lunii. Misiunea a fost condusă de Căpitanul Frank Borman, comandantul şi pilotul modulului James Lovell, şi pilotul modulului lunar William Anders. Aceştia au constituit prima misiune umană ce a văzut şi deasemenea fotografiat partea întunecată a lunii (cel puţin aşa ni se spune.)

2908 fotografii au fost făcute în total cu ajutorul unei camere de 70 mm ce a fost instalată pe modulul lunar, şi surprinzător sau nu, mai multe anomalii au fost descoperite ulterior. După ce au orbitat în jurul lunii de 10 ori în decurs de 20 de ore, echipajul a captat un ultim cadru cu suprafaţa întunecată a lunii pe care noi nu ajungem să o vedem niciodată. În această ultimă imagine, o structură triunghiulară imensă este clar vizibilă, iar după ce NASA a făcut publice imaginile, o dezbatere aprinsă s-a stârnit în comunitatea OZN.

Ipotezele cu privire la ce ar putea fi această anomalie variază foarte mult. Imaginea cu pricina este plină de mister şi controversă deoarece ceea ce vedem nu se încadrează în niciun tipar sau criteriu cunoscut. Mai mult, anomalia acoperă o suprafaţă considerabilă a “satelitului natural.”

Deci ce ar putea fi această privelişte misterioasă? Să fie doar o defecţiune a camerei de fotografiat, sau mai degrabă motivul pentru care echipajul Apolo 8 a încetat să mai facă alte fotografii, încheind astfel misiunea fără a mai capta alte cadre?

Nu voi spune despre această apariţie remarcabilă că este o nava-mamă sau OZN pentru că se aseamănă izbitor cu un fel de structură. Unii analişti considera că este un obiect tri-dimensional aflat pe suprafaţa lunii doarece lasă o umbră fadă asupra zonei, iar asta ne duce cu gândul spre o navă extraterestră, ceea ce nu cred a fi cazul.

Chiar dacă o presupusă flota de OZN-uri a fost depistata de curând în apropierea părţii întunecate a lunii, şansele ca o asemenea navă să apară în timpul misiunii Apollo 8 ar fi destul de mici, deoarece extratereştrii nu s-ar face remarcaţi într-o asemenea manieră evidentă (presupun.) În locul ipotezei menţionate mai sus, anomalia poate reprezenta un portal sau intrare ce duce în interiorul lunii, dovedind astfel că satelitul nostru natural nu este deloc aşa “natural.”

În anii recenţi, vânătorii de OZN-uri au dobândit din ce în ce mai multă credibilitate datorită uneltelor tehnologice avute la îndemână. Crrow 777 împreună cu alţi oameni vigilenţi au filmat un fenomen bizar pe care l-au numit “valul lunar.” Potrivit studiilor făcute, Luna este nimic mai mult decât o proietie holografică ce maschează “scena principală” unde extratereştrii (sau armata) operează nestingheriţi. Ştiu că asta nu poate explica lucruri precum mareea, dar acest val lunar surprins de analişti ridică o mulţime de semne de întrebare.

O altă teorie plauzibilă face referire la această “structură” ca fiind o “poartă lunară,” sau un pasaj ce duce în interiorul lunii. Probabil că aţi auzit de termenul “hollow Earth” (pământul gol), dar cum ar fi ca Luna să fie şi ea goală pe dinăuntru?

Sscott Waring a postat pe blog-ul sau o explicaţie interesantă:

Asta păţeşti când ajungi prea aproape de Lună. Aceasta este o intrare gigantă în suprafaţa lunii. În partea din stânga puteţi vedea un zid ce se ridică câteva mile. Ce se petrece aici este faptul că aparatul de fotografiat a fost prea aproape de lună, astfel incat cortina holografică a avut o eroare.”

Ceea ce vreau să spun este că aparetele de filmat de obicei captează potrivit vitezei de expunere. Această viteză nu poate fi schimbată, dar camerele de astăzi au viteza de până la 1/1000 sec. Alte fotografii nu mai arăta anomalia, aşa că acest glitch în cortina de camuflaj a fost atât de rapid încât ochiul uman nu l-a putut observa, dar tehnologia a făcut-o, şi a şi înregistrat-o.”

Aşa că această cameră a misiunii Apolo 8 a avut probabil o viteză de 1/200 secunde, fiind suficient pentru înregistrarea erorii din lună. Este acolo, o putem vedea şi nu este o greşeală, este chiar construită în suprafaţa lunară. Aceasta este dovada excelentă ca Luna este o structură artificială.”

Deşi nu face referire la valul lunar, analistul expune o nouă posibilitate potrivit căreia Luna este artificială. Există dovezi că NASA a bombardat partea întunecată a lunii în 2009, iar guvernul chinez a dezvăluit poze intrigante cu structuri aflate pe suprafaţa lunară ce seamănă izbitor cu niste facilităţi miniere. Este neclar ce au găsit exact acolo, dar există un interes în ceea ce priveşte Luna ce nu poate fi negat de nimeni.

Dacă un avanpost extraterestru aflat pe lună a fost distrus, sau dacă intrarea secretă ce duce în interiorul lunii a fost fotografiată de astronauţii Apolo 8 ce nu aveau băgare de seamă, putem doar specula, însă energia manifestată faţă de Lună în toţi aceşti ani a dovedit oamenilor deschişi la minte că ceva foarte straniu se întâmplă acolo.

Până la ziua adevărului, asiguraţi-vă că aţi descoperit toate aceste anomalii şi informaţii. Până la urma acestea vă pot răspunde întrebărilor mai repede decât guvernul său alte instituţii oficiale.

Link-ul oficial al celor de la NASA.