Mii de Ruşi au asistat la un “vortex de lumina” deasupra oraşului Omsk

Un obiect misterios a luminat cerul Rusiei în dimineaţa de 17 Noiembrie. Evenimentul a fost zărit deasupra oraşului Omsk din Siberia, iar mii de oameni au asistat înmărmuriţi la acest fenomen.

Obiectul luminos a fost filmat de numeroase persoane, iar materialul a fost postat mai apoi pe internet unde a cauzat o isterie generală. Acum, martorii şi specialiştii în fenomene paranormale încearcă să elucideze acest mister ce pare să sfideze raţionalul din diferite motive.

Potrivit unor analişti, OZN-ul seamănă cu o rachetă ce a fost lansată din acea regiune, dar câteva elemente par să nu se lege.

ozn-omsk-rusia-vortex-de-lumina

În primul rând, Ministerul Rus al Apărării nu a anunţat vreo lansare controlată în această dimineaţă şi nici întoarcerea vreunei rachete balistice internaţionale. Mai mult, dacă apropiem cadrul pe bizarul OZN putem observa că ceea ce de la distanţă pare a fi o capsulă, în realitate este un vortex de lumină.

Să fie aceasta o pătrundere intruzivă a unui dispozitiv de zbor necunoscut pe teritoriul Rusiei? Sau poate un portal deschis deasupra regiunii prin care un OZN de origini necunoscute a pătruns în lumea noastră? Spuneţi-vă părerea în rândurile de mai jos.

ufo-omsk1324

ufo-omsk1326

 

3 Comments

  1. Fals ! Acest fenomen s-a petrecut in urma cu un an , pe 17/11/2015

    1. De ce un modificati si titlul? Fenomenul s-a petrecut anul trecut nu “in aceasta dimineata ”
      Asa va veti pierde credibilitatea.

  2. nu vezi ca videoclipurile sunt din 2015 ?

Comments are closed.