NASA a aruncat în aer o bază extraterestră aflată pe Lună în timp ce omenirea privea în direct

Ar putea guvernele lumii să ascundă ceva atât de crucial precum existenţa unor structuri extraterestre prezente pe suprafaţa Lunii? Continuăm dilema cu o nouă întrebare: Au aruncat cei de la NASA în aer asemenea structuri în anul 2009?


Ideea că luna încă ar putea avea pe a ei suprafaţă structuri misterioase lăsate în urmă de civilizaţii avansate din trecutul îndepărtat nu este una nouă. Dealungul anilor, mai multe fotografii cu OZN-uri şi alte anomalii au ieşit la iveală, arătând astfel lumii ca forme complexe se regăsesc pe suprafaţa astrului celest.

Există şi o presupunere ce atrage teoriile conspiraţiei precum un magnet. Aceasta are legătură cu misiunile din 2009 a celor de la NASA intitulate LRO, respectiv LCROSS. Iară şirul narativ:

În data de 18 Iunie, 2009, NASA a lansat o dublă misiune spaţială – o probă de mărimea unei maşini numită Lunar Reconnaissance Orbiter (LRO) şi o navetă mai mică numită Lunar Crater Observation and Sensing Satellite (LCROSS.)

Unicul scop al LRO era acela de a mapa suprafaţa lunară, în timp ce LCROSS a avut o misiune kamikaze – a fost trimisă cu un scop precis şi bine planificat de a impacta o anumită zonă de pe Lună, mai precis un crater aflat în apropierea polului sud.

Potrivit declaraţiei oficiale ale agenţiei spaţiale, impactul cauzat de LCROSS urma să determine prezenţa (sau absenţa) apei în craterul cu pricina aflat pe partea întunecată a lunii, însă conspiratorii nu au putut cumpăra această explicaţie oficială.

Majoritatea teoriilor ce vizează LCROSS spun că misiunea a fost mult mai complexă şi distructivă, în sensul că a transportat o mică încărcătura nucleară menită să distrugă o bază extraterestră aflată în interiorul şi în jurul craterului cu pricina. Probabil că vă întrebaţi de ce ar face una ca asta?

Când te gândeşti mai bine, existenţa unui avanpost extraterestru pe satelitul natural (sau artificial) al planetei Pământ nu necesită prea mult exerciţiu de imaginaţie. Dacă o specie extraterestră ar vrea să ţină un ochi pe evoluţia umanităţii, Luna ar fi probabil locaţia ideală pentru a-şi aşeza baza. Până la urmă, în propria noastră cursă pentru spaţiu, umanitatea a procedat similar pentru că totul se reduce la logistică şi cine o posedă, cine deţine puterea.

Pe 9 Octombrie, 2009, la ora 7:31 a.m., LCROSS şi-a dus la bun sfârşit misiunea prin impactarea lunii la o velocitate de 5,600 de mile pe oră (aprox. 9,000 km/h). În ciuda faptului că evenimentul a fost transmis în direct şi multă lume se uita într-acolo intrigată, oamenii nu au putut observa nicio undă de şoc în urma impactului, chiar dacă craterul se afla pe partea întunecată (partea ce este permanent în umbră). Din această cauză nu s-a putut determina cu exactitate dacă LCROSS a fost o mini bomba atomică sau nu.

Deşi NASA a transmis evenimentul în direct, există oameni ce consideră că întreaga filmare a fost contra-facuta. Acest lucru nu ar fi necesitat mare pricepere pentru că oricum nu au fost dezvăluite prea multe.

…în fine, marele nor de praf şi reziduri rezultat în urma impactului nu a fost vizibil de pe Pămant, lăsând astfel publicului receptiv un sentiment că au fost înşelaţi,” a spus cercetătorul lunar Dr, Paul Spudis într-un interviu ulterior.

Există deci cineva care să dovedească cele menţionate? Pe scurt, da! Uitaţi-vă la această poză cu cercetătorii din cadrul agenţiei spaţiale în timpul programului de lucru la Centrul de Cercetare Ames din Silicon Valley.

Vedeţi ceva ciudat? Dacă nu, priviţi cu atenţie poza acoperită de mâna celui ce arătă spre monitor.

Arată exact precum o structură dreptunghiulară şi ce este ciudat la aceasta este că se afla chiar în craterul Cabeus – zona ce a fost impactata intenţionat de misiunea LCROSS. Dacă ne uităm cu atenţie la poză, un design intrigant şi posibil artificial se paote observa. Această “structură” şi altele precum aceasta pot fi chiar motivul pentru care americanii au încetat să mai trimită misiuni pe Lună.

Dar acest lucru nu explică iniţiativa distructivă avută de cei de la NASA faţă de presupusele structuri lunare prezente acolo. În timp ce unii spun că e mai bine să distrugem anomaliile rămase în loc să rescriem cărţile de istorie, alţii consideră că aceste clădiri sunt nesemnificative pentru umanitate acum că anumite organizaţii au pus mâna pe tehnologie extraterestră, aşa că cel mai bine să scape de toate dovezile rămase.