O mama din Australia surprinde doua entităţi extraterestre in timp ce comunica cu fetiţa ei

O apariţie bizară a perturbat somnul fără griji al unui bebeluş din Australia. Mama fetiţei a observat ceva ciudat asemanator pe ecranul monitorului de supraveghere a copilului şi a rămas şocată cand a vazut două presupuse entităti extraterestre in imagini.

Recunoscută pentru multitudinea de apariţii OZN, telescoape puternice, dar şi animale sălbatice, Australia este cu siguranţă un stat plin de acţiune şi mister. În afară de acestea, alte exemple bizare precum apariţia unor entităţi, fie ele spirite sau extratereştrii, vor complete această listă în viitorul apropiat.

În timp ce privea monitorul de supraveghere al fetiţei ei, o mamă din Victoria, Australia, a observat o formă luminoasă ce se mişca nestingherită în preajma bebeluşului. La început a crezut că este vorba de un artefact de lumină, dar după ce lumina a prins viaţă, silueta ei plasmatica a devenit mult mai vizibilă.

Aproape de jumătatea video-ului, o a doua siluetă îşi face apariţia, făcând acest eveniment să devină şi mai terifiant pentru mama deja îngrijorată. Cele două entităţi par să să uite la bebeluş. În timp ce o siluetă sta aplecată peste fetiţa, cealaltă pare să se mişte în interiorul pătuţului. Poate acest cadru să releve două entităţi (sau spirite) ce şoptesc ceva la urechea micuţei?

Conform specialistului în paranormal Scott Waring, cele două figuri luminoase pot fi extratereştrii ce transmit informaţii în subconştientul bebeluşului.

Putem observa o entitate ce stă aplecată chiar deasupra capului bebeluşului. Aceasta are capul înclinat şi privirea în jos către urechea micuţei. Pentru că o entitate extraterestră să apară lângă un copil, acesta din urmă trebuie să prezinte un interes aparte. Ceea ce vreau să insinuez este că acestui bebeluş i-a fost implantate cunoştinţe sau abilităţi ce depăşesc capacitatea umană de înţelegere.

Poate sună nebuneşte, dar bazându-ne pe abundenţa cazurilor cu OZN -uri din Australia, ipoteza de mai sus parcă nu mai pare aşa trasă de păr.

extraterestru-entitate-spirit

Din punctul meu de vedere, ceea ce vedem în video face dovada unor entităţi ce în mod normal sunt invizibile ochiului liber, dar apar sub spectru complet al luminii. Spectrul vizibil este porţiunea din spectrul electromagnetic ce este vizibilă ochiului uman. Spectrul nu conţine toate culorile percepute de ochii şi creierul nostru, lăsând astfel suficient loc entităţilor invizibile ce aparent coexistă cu oamenii.

Multe specii de animale pot percepe frecvente ale luminii ce nouă ne sunt invizibile, o abilitate ce le permite să vadă sau să simtă apariţiile unor spirite sau entităţi. Dar oare ce sunt acestea cu adevărat? Să fie oare spirite din această lume? Sau mai degrabă finite din alte lumi sau dimensiuni paralele?

Din moment ce apariţiile nu pot fi simţite în niciun fel, nu putem spune cu exactitate ce sunt, şi nici de unde vin, dar cel puţin există înregistrări video unde acestea sunt vizibile. În acest mod putem arunca un ochi în acest tărâm invizibil şi plin de mister.

Scepticii spun că entităţile luminoase sunt de fapt rezultatul luminii din camera ce se reflecta în monitor, dar mişcarea dinamică a entităţilor dovedeşte exact contrariul. Deci, poate acest fenomen să fie unul autentic? Dacă da, ce fac aceste două entităţi misterioase în pătuţul bebeluşului?

Până când apar noi dezvăluiri, această ipoteză a spiritelor sau entităţilor extraterestre rămâne viabilă, dar nu scoatem din ecuaţie nici posibilitatea luminii ce se reflectă. Haideţi să elucidăm cazul în secţiunea comentariilor.

3 Comments

  1. Va recomand sa urmariti sesiunile de Hipnoza Regresiva realizate de Calogero Griffasi pentru a intelege mai bine despre ce poate fi vorba : https://www.youtube.com/playlist?list=PL65wBpvvlxGFA5N5HU-W-zu5hz3JE1IHd

  2. Aceste două entități sunt diavoli. Pentru diavol orice ființă omenească vie prezintă interes, întrucât diavolul pe toți oamenii vrea să-i piardă în iad. Ce fac diavolii în pătuțul copilului? Poate vor să intre în copil, așa se și pare, când lumina acea
    demonică inundă întreg corpul bebelușului. Dumnezeu să ne păzească, și mai ales pe cei mici, de năpastea păcatelor părinților. Ca să nu se întâmple nici vouă, nici copiilor voștri așa ceva, să trăiți viață virtuoasă, fără păcate trupești, sau altele strigătoare la Cer, și să vă face Semnul Crucii mare pe tot corpul vouă și copiilor voștri, însemnându-i de la frunte până la tălpile picioarelor, și de la umărul drept la umărul stâng. Copiii voștri să-i ungeți cu mir sfințit în fiecare seară, iar dimineață să le dați pe nemâncate anafură și agheasmă. Asta ca să-i deriți de musafirii nepoftți care au vizitat și pe acest bebeluș.

  3. pătuțul copilului? Poate vor să intre în copil, așa se și pare, când lumina acea demonică inundă întreg corpul bebelușului. Dumnezeu să ne păzească, și mai ales pe cei mici, de năpastea păcatelor părinților. Ca să nu se întâmple nici vouă, nici copiilor voștri așa ceva, să trăiți viață virtuoasă, fără păcate trupești, sau altele strigătoare la Cer, și să vă face Semnul Crucii mare pe tot corpul vouă și copiilor voștri, însemnându-i de la frunte până la tălpile picioarelor, și de la umărul drept la umărul stâng. Copiii voștri să-i ungeți cu mir sfințit în fiecare seară, iar dimineață să le dați pe nemâncate anafură și agheasmă. Asta ca să-i deriți de musafirii nepoftți care au vizitat și pe acest bebeluș.

Comments are closed.