Un grup de civili pleacă în Antarctica pentru a demonstra că Pământul e de fapt plat

Membrii ai societăţii “Pamntul Plat” susţin cu tărie ipoteza unui Pământ înconjurat de ape ce se sfârşeşte la Polul Sud, respectiv în Antarctica. Se simte extrem de plat atunci când ne deplasăm pe suprafaţa pământului, iar linia orizontului confirma acest lucru.


Societatea cu pricina considera că toate pozele provenite de la sateliţii aflaţi in orbită ce arata pământul drept o sferă sunt generate grafic, iar toată ideea că pământul e rotund este defapt o conspiraţie globală orchestrată de cei de la NASA şi alte agenţii guvernamentale.

În China antică, considerentele după care oamenii se ghidau erau acelea ale unui pământ plat şi pătrăţos, pe când raiul era descris ca fiind rotund. Chinezii şi-au păstrat acest considerent până când au avut primul contact cu ştiinţa modernă prin intermediul misionarilor Iezuiţi în secolul 17.

Cu acestea fiind spuse, un grup de civili plănuieşte o expediţie în Antarctica care spera să dovedească această ipoteză îndrăzneaţă. Proiectul se numeşte “copernicus,” iar misiunea lor este de a “obţine date vizuale ce vor demonstra că Pământul este plat.”

Mai multe date pe această tematică sunt pregătite pentru viitorul apropiat. Ţineţi aproape!