OZN filmat de camerele video în timpul unei erupţii vulcanice din Japonia

Dacă aveţi de gând să vedeţi un OZN în viitorul apropiat, cea mai bună şansă o veţi avea probabil dacă vizitaţi un vulcan activ. Pentru motive necunoscute, erupţiile vulcanice sunt responsabile pentru un număr mare de apariţii OZN, toate înregistrate de camerele video.


O captură intriganta de acest fel vine din insula Japoniei Kuchinoerabu şi a fost surprinsă în dată de 29 Mai, 2015. La ora locală 9:59 AM, muntele Shindake a erupt cu furie propoulsand rocă încinsă şi gaze toxice la o altitudine de 5 mile.

Muntele cu o altitudine de peste 600 de metri i-a luat pe localnici prin surprindere, ultima manifestaţie de genul fiind înregistrată în August 2014. Înainte de aceste răbufniri, vulcanul fusese latent de mai bine de 34 de ani.

După cum veţi vedea, în timp ce un nor gros de smog se ridică la mii de metri deasupra vulcanului, un obiect misterios îşi face intruziv apariţia. Puteţi vedea OZN-ul începând cu secundă 0:40 în timp ce intră în cadru din partea din stânga, mijloc. Acesta menţine o traiectorie liniara şi lasă în spate o dâră vizibilă, posibil în timp ce străpunge norul gros de fum.

Pentru o mai bună claritate, recomandăm să vizionaţi materialul video pe tot ecranul.

Unii oameni consideră că dispozitivul prezent în imagine este o pasăre, sau chiar o dronă, dar având în vedere toată tevatura fierbinte cauzată de erupţie, este greu de crezut că o făptură vie ar suporta asemenea condiţii atmosferice. În cazul dronei, este uşor de imaginat ce ar putea păţi dacă ar zbura aşa de aproape de rezidurile încinse propulsate de vulcan.

Cu acestea fiind spuse, singura explicaţie viabilă rămâne cea a unui OZN, respectiv un dispozitiv extraterestru ultra-avansat, sau poate una din jucăriile armatei.

Analizând ipoteza unor extratereştrii ce pilotează nava prin dreptul vulcanului ce abia a erupt, ne punem următoarea întrebare: Oare ce îi atrage pe aceştia la un munte aprins? Să fie oare vorba de energia vulcanului ce este irezistibilă pentru vizitatorii spaţiali? Sau poate că senzorii lor avansaţi reperează asemenea forţe şi vor să capteze şi ei o porţiune din această?

Alţii spun despre craterele vulcanelor că sunt de fapt portale ce duc spre Shambala – oraşul renumit din interiorul pământului. O astfel de speculaţie este de luat în calcul pentru că ar furniza camuflajul perfect pentru extratereştrii ce călătoresc între lumi. Imaginaţi-vă doar condiţiile infernale de la suprafaţa muntelui. Pun pariu că nici un om nu ar vrea să fie aproape de suprafaţa unui vulcan în momentul erupţiei.

Vă reamintesc că OZN-urile sunt o privelişte obişnuită pe lângă vulcanii activi. În Aprilie 2015, două tipuri de OZN-uri au fost surprinse lângă vulcanul Calbuco din Chile ce a erupt, iar alte apariţii au avut loc lângă vulcanul Turrialba din Costa Rica în martie.

Pentru moment, vom continua să prezentăm cele mai bune dovezi cu aceşti vizitatori intergalactici şi alte mistere universale. Nu suntem singuri pe acest pământ, poate că niciodată nu am fost.