OZN în formă de disc se apropie de Staţia Spaţială, transmisiunea este imediat terminată

Anul acesta, mai mulţi pasionaţi de OZN – uri ce vânează anomalii spaţiale au fost martori la momentul când un obiect misterios s-a apropiat încet de Staţia Spaţială Internaţională, iar la câteva momente după incident, transmisiunea live a fost întreruptă.

Nu este primul incident de acest fel surprins pe camerele staţiei spaţiale, dar deznodământul este similar – transmisiunea directă este întreruptă datorită unor “dificultăţi tehnice”. Acest tip de OZN apare precum o lumină gri fadă şi durează doar câteva momente înainte să dispară încet.

O cameră instalată în alt loc pe ISS – International Space Station – oferă o altă perspectivă asupra OZN – ului. Forma nu poate fi determinată concret, dar nu există dubiu că OZN – ul nu se afla în apropierea staţiei spaţiale.

După ce NASA a observat anomalia, au decis să afişeze imaginea de “stând by,” probabil temându-se că obiectul bizar va reapărea. După acest moment, transmisiunea trece pe altă cameră de unde fenomenul identificat mai sus nu mai este vizibil.

Dacă acesta ar fi fost un simplu fenomen petrecut în spaţiu, de ce ar tăia transmisiunea directă aşa abrupt, la doar câteva momente după ce OZN – ul şi-a făcut simţită prezenţa?

Streetcap1 este cel ce a urcat filmarea pe YouTube pentru cât mai mulţi oameni s-o vadă, iar evenimentul a captat atenţia mai multor analişti OZN. Scott Waring de la ufosightingsdaily a spus următoarele pe blog ul său:

Trebuie să spun că acest OZN este mai clasic decât majoritatea apariţiilor de pe ISS. Acesta pare să aibă o cocoaşă atât în partea de jos cât şi în cea de sus. Acest OZN a apărut de 1 Aprilie, 2016, deci oare NASA a avut chef de glume? Nu cred că sunt capabili de aşa umor. Asta este ultimul lucru ce ar vrea să-l sugereze…că sunt puşi pe soţii…cel puţin sper să nu fie acesta cazul.”

Potrivit analistului, OZN – ul întâlneşte caracteristicile unei farfurii zburătoare. În urma apropierii cadrului, forma unui disc este vizibilă, împreună cu “cocoaşele” menţionate mai sus. Partea de deasupra este mai proeminentă decât cea de jos, indicând faptul că este probabil un dom ce reprezintă cabina de control de unde este pilotată nava.

Nu toată lumea împarte aceste opinii. Scepticii considera că OZN – ul este mai degrabă o simplă particular de praf aflată pe exteriorul lentilei camerei ancorate pe ISS. În consecinţă, aceste particule acţionează ca un material reflectorizant de fiecare dată când soarele luminează.

Alţii cred că este vorba doar de reziduri spaţiale ce plutesc prin spaţiu, pe când alţi oameni spun că filmarea a fost alterată în mod intenţionat pentru a părea ca o farfurie zburătoare.

Într-adevăr, unele spuse pot fi corecte, dar faptul că la eveniment au asistat atâţia martori (din moment ce a apărut pe transmisiunea în direct) însumat cu pierderea bruscă a semnalului, mă face să cred că ceea ce vedem este un fenomen autentic.

Nu pot nega că există mult gunoi spaţial ce orbitează planeta ce ar putea trece drept OZN – uri, dar comportamentul ciudat şi forma asemănătoare unui disc înclină balanţa înspre un posibil scenariu extraterestru.

Dacă nu sunteţi încă convinşi că OZN – urile şi piloţii lor au luat deja legătura cu oamenii, ar trebui să vă uitaţi la filmarea de mai jos ce arată încă un obiect neidentificat ce goneşte după ISS la o viteză ameţitoare de 18,000 mile pe oră.

Să fie aceasta doar o nouă coincidenţă sau fenomen explicabil? Sau este posibil că NAŞA să ne mintă din motive necunoscute? În orice caz, există o multitudine de dovezi cu OZN – uri surprinse în vecinătatea staţiei spaţiale de unde puteţi trage propriile concluzii.