OZN triunghiular invizibil surprins pe cerul Californiei cu o camera de filmare pe timp de noapte

Un OZN triunghiular, invizibil cu ochiul liber, a fost surprins traversând în viteză cerul Californiei de către un vânător de OZN-uri folosind o cameră de filmare pe timp de noapte.


O apariție stranie și în același timp ciudată a fost înregistrată în 2008 cu ajutorul unei camere de filmare pe timp de noapte și a unui filtru infraroșu. Evenimentul s-a petrecut deasupra orașului Fremont, California, și arată un tip neobișnuit de aparat de zbor cu capacități tehnice extreme, care nu poate fi văzut cu ochiul liber.

În primele 20 de secunde de video, camera este orientată către un aparat de zbor convențional traversând cerul, dar apoi apare un obiect de zbor ciudat.

Aparatul are o formă triunghiulară definită și zboară în modul invizibil. Folosește un tip de iluminare ascunsă pentru a-și ascunde prezența în timp ce zboară la o viteză amețitoare la o altitudine extremă. Să fie acesta un OZN sau un prototip militar scăpat de sub control ?

O caracteristică de notat ar fi forma triunghiulară cu 5 lumini care probabil îi dezvăluie motoarele. O altă ipoteză sugerează mai multe OZN-uri zburând în formație. Comparând cele două apariții care apar în video, observăm o diferență uriașă între luninile de semnalizare ale avionului care clipesc constant și cele instalate pe aparatul invizibil. De observat totuși cum forma primului obiect abia poate fi observată datorită luminozității dense.

La un anumit punct în video, formarea luminilor se distorsionează, ca și cum și-ar schimba pozițiile. Să fie acesta un efect al vitezei cauzate de mișcarea camerei ? Sau poate indică faptul că în realitate vedem o escadrilă de 5 OZN-uri.

Deși pare ciudat ca acestea să-și mențină același aliniament triunghiular, se observă totuși o mică anomalie atunci când se intersectează pe cerul nopții (la 0:35 și 0:40 pe video). Oare asta indică mai multe OZN-uri zburând în formație aproape perfectă ?

O altă ipoteză indică spre un deltaplan zburând noaptea, ceea ce pare ciudat pentru că ar trebui să aibă obligatoriu luminile de poziție care clipesc periodic. În plus, e împotriva legii să zbori cu un deltaplan noaptea peste o zonă populată.

E dificil de pus o etichetă oficială peste această apariție, dar nu e greu de dat cu presupusul. Din perspectiva mea, avionul invizibil e una din jucăriile armatei. La ce anume servește e o enigmă, dar există totuși similitudini cu alte apariții, care-i adâncesc misterul.

Cele mai studiate OZN-uri triunghiulare sunt văzute în spațiu, pe Lună, lângă misiunile Apollo sau lângă Stația Spațială Internațională. Unele dintre ele au trei lumini în loc de cinci, dar în mod sigur aceeși formă triunghiulară.

Dacă e să ghicim, atunci un asemenea avion triunghiular ar fi folosit pentru misiuni secrete în spațiu. Cu asta în minte, s-ar putea să nu fi ajuns niciodată pe Lună (prezumată a fi la 340.400 km) dar Stația Spațială Internațională (orbitând la aproximativ 330 km) ar putea fi ajunsă de asemenea avioane, și deci aselenizarea ar fi fost doar un show mediatic.

Ar trebuim să presupunem că armata face doar operațiuni de rutină într-un prototip invizibil ? Sau acest tip particular de apariție, cumva legat de OZN-urile din spațiu nu e posibil să fie de origine umană ? Sau este ? Aici este linkul oficial pentru OZN-ul triunghiular postat mai sus.  Măriți și uitați-vă cu atenție în colțul din dreapta, acolo după ce începe întunericul spațiului.