OZN urmărit de un elicopter al armatei dispare misterios [VIDEO]

O filmare rară cu un caz clasificat ce implică un OZN urmărit de un elicopter Black Hawk a ieşit la iveală de curând. Aparent, înregistrarea a fost obţinută şi postata intruziv de către un membru al Gărzii de Coastă.

Înregistrat pe 25 Aprilie, 2013, şi apărut un an mai târziu, video-ul arata un caz extrem de rar ce implică OZN -uri autentice. Mai mult, cursa de urmărire se desfăşoară deasupra unei zone populate, la altitudine relativ mică.

În timp ce se afla într-o patrulă de rutină, pilotul unui elicopter Black Hawk ce aparţinea Gărzii de Coastă din Aguadilla, Puerto Rico, a observat o lumină roşie stranie chiar deasupra aeroportului militar. La prima vedere, echipajul elicopterului a crezut că este vorba de un avion străin ce s-a infiltrate în spaţiu aerian fără voie.

Cu obiectul neidentificat prezent pe toate radarele de la sol, echipajul a decis să-l urmărească şi să înregistreze cele petrecute folosind camera cu infraroşu prezenta în elicopter. OZN -ul a încercuit aeroportul după care şi-a continuat zborul deasupra unei zone aglomerate plină de case şi drumuri.

Gonind la o viteză extrem de mare, OZN -ul a zburat până la Oceanul Atlantic unde s-a făcut nevăzut în cel mai misterios fel posibil.

Înainte de a viziona filmarea, asiguraţi-vă că vă uitaţi cu atenţie la minutul 1:25 (timp indicat în colţul din stânga sus), pentru a vedea momentul incredibil când un alt OZN iese din ocean şi se alătura celui iniţial. După alte câteva momente, cele două obiecte zburătoare coboară în apă fără ca forţele hidrodinamice să le afecteze în vreun fel.

Nu există dubii că filmarea nu ar fi autentică, deoarece echipajul elicopterului ce a înregistrat evenimentul nu sunt singurii martori – controlorii de trafic aflaţi în turnul de control din Aguadila au văzut şi ei dispozitivul şi l-au urmărit cu ajutorul radarelor aflate la sol.

Înregistrarea a făcut parte din arhivele militare şi a fost prezentată publicului un an mai târziu, fapt datorat unui angajat curajos care a vrut să facă oamenii mai conştienţi cu privire la acest fenomen OZN.

Spusele localnicilor şi evenimentele petrecute în zona indica faptul că împrejurimile din Puerto Rico adăpostesc o bază extraterestră scufundată ce este folosită fie drept adăpost, sau că pasaj ce conduce în interiorul Pământului.
Această ipoteză este bazată pe faptul că întreaga zonă este bogată în caverne subterane şi sisteme de peşteri conectate. Toate acestea formează o reţea elaborată scufundată ce uneşte oceanul de suprafaţă, făcând astfel transport prin acestea posibil.

OZN -urile de dimensiuni reduse sunt bine cunoscute de armata Americană şi nu numai. Acestea se presupune că aparţin într-adevăr unei civilizaţii extraterestre deoarece au capacităţi tehnologice extrem de avansate – precum viteza şi manevrabilitatea. Proporţiile acestora le permit să călătorească atât prin spaţiu cât şi prin sisteme elaborate de peşteri cum întâlnim peste tot în jurul oraşului Aguadilla din Puerto Rico.

În ansamblu, consider că există şi altă fişiere ce implică OZN -uri ce sunt ascunse de guverne sau armată, toate acestea pentru a menţine un calm aparent şi pentru a ascunde adevărul despre existent OZN -urilor şi implicit a fiinţelor din alte lumi.