Poza surprinsă la scena unui accident arata cum un spirit a părăsit corpul si pluteşte deasupra paramedicilor

Un şofer de camion a făcut fără să vrea o fotografie ce a determinat mii de oameni să regândească scenariul unei vieţi de apoi.

Neliniştitoarea imagine a fost captată de către Saul Vasquez din cabina tirului său. În timp ce îşi făcea drum prin ambuteiajul de maşini creat din cauza unui accident de motocicletă pe şoseaua de lângă Stanton, Kentuky, şoferul a decis să facă o poză la accident.

Atunci când a examinat fotografia cu atenţie, a realizat că o ciudată formă umană plutea deasupra grupului de paramedici ce chiar atunci încercau să resusciteze victima.

Am făcut această poză acum câteva minute din cabina tirului. A fost un accident pe şoseaua dintre Campton şi Stanton chiar lângă parcarea de lângă munte. Dăi zoom şi fii atent la umbra de deasupra paramedicului”

spirit-fantoma-afterlife

Vasquez a distribuit poza pe reţelele de socializare şi este de înţeles ce a urmat mai apoi. Un număr substanţial de oameni sunt convinşi că fotografia arată momentul când sufletul părăseşte corpul omului implicat în accident. Familia bărbatului crede în viaţa de apoi şi consideră că poza cu pricina este o bun dovada.

Cred atât în fantome, cât şi în îngeri. Una din acestea ne arată şi poza,” a spus una din rude

Alţii consideră că entitatea poate să fie un gardian sau spirit ce vine să colecteze sufletele. Afirmaţiile sunt bazate pe faptul că bărbatul a decedat la spital, la ceva timp după scena prezentată în imagini.

Fotografia este doar o parte dintr-un lung şir de alte anomalii ce ne-au captat imaginaţia timp de zeci de ani. Nu demult după inventarea primei camere foto au început să apară şi primele imagini cu presupuse spirite.

De fapt, una din întrebuinţările timpurii a camerei de fotografiat a fost încercarea de a captura esenţa fiinţelor, fie ele în viaţă sau moarte. Oamenii sunt încă fascinati de conceptul fotografierii spiritelor, iar acestea din urmă par să nu aibă nimic de obiectat.

După ce Vasquez a postat fotografia, o dezbatere aprinsă s-a iscat între cei ce cred în spirite şi sceptici, dezvăluind astfel nevoia oamenilor de a găsi răspunsuri.

fantoma-spirit-viata-de-apoi

Suntem la fel de lipsiţi de habar când vine vorba de viaţă de apoi că acum mii de ani. De aceea astfel de poze sunt importante, fiindcă aduc consolare şi ne oferă un mic detaliu ce confirmă credinţa noastră într-un nou univers ce începe odată cu sfârşirea acestuia.

Scepticii considera că forma umană observată în poză este rezultatul unui glitch al aparatului, sau poate chiar murdăria de pe geamul şoferului de tir. Vasquez a spus că înainte de a captura imaginea a deschis geamul tirului. Mai spune şi că poza nu este modificată.

Poate prezenta această poză dovada că lumea spiritelor există şi că ceea ce oamenii cred nu este doar un mit? Spuneţi-vă părerea în secţiunea comentariilor de mai jos.

Sursa: The Sun