Străvechii reptilieni ce au ajutat umanitatea să se elibereze din lanţuri

După ce EA a oferit primilor Homo sapiens darul cunoaşterii, oamenii au trecut prin schimbări puternice în percepţie, dar şi în ceea ce priveşte înţelegerea rudimentară a vieţii. Referinţe istorice cu aceste fiinţe reptiliene împart un element comun şi anume înţelepciunea; toate culturile ce au adoptat semnul şarpelui au căzut de acord că acesta a influenţat evoluţia omenirii.

Un alt aspect relevant este copacul cunoaşterii, palmierul din grădina lui EA – Edenul. Acest copac era descris ca având gravat pe trunchiul sau o incrucisatura compusă din jumătate de şarpe, respectiv jumătate de om. Se presupune că din acel copac, reptilianul a învăţat pe Eva, care la rândul ei a învăţat pe Adam, aşa că atunci când “au deschis ochii” pentru prima dată, un sentiment intens de frică i-a cuprins pe amândoi – “Se spune că o persoană ce este întrutotul neştiutoare de realitatea în care trăieşte, se află într-o stare Edenică”.

După ce Adam şi Eva au înţeles această cunoaştere, au format imediat un cuplu, dând astfel naştere primului act sexual. La început erau timizi de propria goliciune pentru că au găsit o diferenţă mare între ei, iar reptilienii aveau solzi ce le acopereau trupurile şi în acelaşi timp ofereau protecţie. Până atunci, cei doi oameni nu erau conştienţi că erau diferiţi de creatorii lor în vreun fel. În acel moment crucial, cei doi au reuşit să înfrângă ignoranţa şi au realizat că prin design-ul lor erau concepuţi să fie muncitoii pământului.

Alte zeităţii au coborât din cer odată cu trecerea timpului şi au oferit pământenilor ghidare spirituală şi ştiinţifică. Printre aceştia se număra zeul şarpe Maias, Quetzarcoatl, zeul şarpe al indienilor Hopi, Baholinkonga, zeul şarpe egiptean, Enuph, Agathodemon al Fenicienilor, Nakhustan al evreilor şi necuviinciosul şarpe ce l-a ghidat pe Moise şi pe Israeliţi prin deşert, dar şi fiinţele ezoterice din estul Indiei cunoscute drept Naga.

Există o multitudine de arhive provenite de la diferite culturi antice, cât şi moderne, ce descriu zeităţi străvechi ca având trăsături atât reptiliene cât şi umane. Toţi aceştia au descins din ceruri şi nici un popor nu neagă importanta culturală oferită de aceşti şerpi sau reptilieni.

Deşi pare greu de crezut că extratereştrii avansaţi descinşi pe Pământ nu aveau mijloacele necesare să lucreze pământul, putem privi pe aceşti reptilieni drept verii inostri mai îndepărtaţi, o specie din trecut ce încă sălăşluieşte în subteran.

1 Comment

  1. Il chema Enki, nu Enlil…

Comments are closed.