Sunete stranii auzite deasupra unei zone rurare din Slovacia – HAARP sau fenomen natural ?

Un sunet straniu a fost auzit recent în Slovacia, genul care-ţi trimite fiori pe şira spinării.


Rapoarte privind zgomote bizare au apărut dintr-o zonă rurală din Slovacia unde oamenii au simţit liniştea, specifică de altfel la ţară, profund tulburată. Unii dintre martori şi-au orientat telefoanele către sursa acestui mormăit, şi anmume către cer, şi şi-au pus înregistrările pe Internet.

Evenimentul n-a primit prea multă atenţie, lucru care m-a mirat cum că ar fi un sunet făcut pe calculator, dar după ceva căutări, am gasit alte înregistrări conţinând fie acelaşi zgomot animalic sau un bâzâit. Cu atât de nzkte lucruri în ultima vreme a devenit destul de greu să etichetezi ceva drept adevărat sau fals, dar cel mai bine este să asculţi şi să decizi singur.

Turbulenţa care pare a veni dinspre cer poate fi cumva legată de formaţiunea noroasă bizară din zonă. Sau ar putea sugera subtil o operaţiune HAARP, dar nu cred că undele electromagnetice ar putea face un asemenea zgomot.

Alţii au raportat zgomote similare în zone rurale apropiate de Munchen, Germania, şi spun că sunt asemanatoare cu zgomotele produse de roci care cad pe pamant. Asta este e o ipoteză viabilă care ar putea explica straniul zgomot, dar ridică alte întrebări.

Ce ar putea produce acest zgomot sub pământ ? Ar putea fi un fenomen natural sau altceva legat de HAARP despre care se crede că afectează nu doar vremea, ci este capabil să genereze şi cutremure şi tsunamiuri ?

În orice caz, am devenit deja familiari cu aceste zgomote asemănându-se cu motoare, lovituri metalice, zumzete, gemete sau chiar trompete în anumite cazuri. Dacă nu ştii încă nimic despre acest fenomen neexplicat, vom lăsa aici câteva cazuri mai interesante, plus un link pentru mai multe informaţii.