Un astronom dezvăluie o întreagă flotă de OZN-uri staționată lângă Lună – sau o navă mamă ?

Un astronom a postat dovezi privind o flotă de OZN-uri (sau o navă mamă) staționate în aproprierea Lunii.


S-a discutat mult despre activitatea umană în spațiu. Conform unor surse numeroase, șansele ca alți oameni să aibă alte activități în spațiu în afara Stației Spațiale Internaționale sunt extrem de ridicate.

Deși există numeroase dovezi aduse la lumină de comunitatea OZN în ultimii ani, autoritățile încă au o minte destul de închisă în ce privește acest subiect și continuă să-l ignore.

Totuși, când o persoană stimată din mediul universitar dezvăluie o filmare privind o presupusă flotă de nave sau o navă mamă staționată puțin dincolo de lună, lucrurile se schimbă (filmarea completă la sfârșitul articolului).

Și dacă v-aș spune că există dovezi concludente, aduse de diverși cercetători, care arată mișcări masive în apropierea Pământului ? Și că înregistrările sunt recunoscute de diverse universități ca fiind autentice ?

Pe 23 martie 1983, președintele Reagan a propus Inițiativa de Apărare Strategică, un proiect îndrăzneț despre construirea unui sistem anti-rachetă în spațiu, având drept scop apărarea cetățenilor americani de rachete care ar putea fi lansate de sovietici.

Ceea ce președintele Reagan n-a anticipat la acel moment în timp a fost că tehnologia necesară pentru o asemenea sarcină nu era încă disponibilă. Inițiativa de Apărare Strategică, poreclită “Războiul Stelelor” pentru că necesita o tehnologie extrem de avansată care trebuia mai întâi cercetată și dezvoltată.

Sistemul (dacă s-ar putea realiza) ar inclina considerabil balanța nucleară în favoarea SUA, dându-le avantajul de a intercepta atacuri nucleare.

Printre componentele potențiale ale sistemului de apărare erau baterii laser, atât la sol, cât și în spațiu, care, printr-o combinație de metode, și-ar fi direcționat razele ucigătoare direct către țintele sovietice în mișcare“, se găsește într-un paragraf.

Platformele de rachete aflate în atmosferă, cât și cele aflate la sol, folosind mecanisme ucigașe non-nucleare ar constitui eșalonul secundar de apărare și ar fi concentrat în jurul țintelor ICBM din SUA. Senzorii de detecție a atacurilor ar trebui să se afle pe pământ, în aer și în spațiu și ar folosi sisteme de detecție radar, optice și infraroșu.

Deși programul “Războiul Stelelor” a consumat o groază de resurse și forță de muncă, această tehnologie nu ar fi putut atinge ambițiile lui Reagan sub nicio formă la acea vreme, iar administrațiile ulterioare au decis să-l desființeze complet. Cel puțin pe hârtie. Oare asta a fost sfârșitul Inițiativei de Apărare Strategică dacă ne gândim la efortul colosal și finanțarea acordată ?

Guvernul SUA a revizuit ideea unui sistem de apărare antirachetă în anii următori prin înființarea Sistemului de Apărare Antirachetă (National Missile Defense), dar dovezile indică o continuitate a Inițiativei de Apărare Strategică. Mai mult, programul a fost clasificat și perfecționat sub un văl de secretizare folosind fonduri provenind din așa-numitele bugete negre.

Se pare că în zilele noastre, o flotă întreagă de nave este staționată în apropierea lunii. Dacă ți se pare dificil de crezut, ar trebui să vezi filmulețul de mai jos care relevă tocmai asta.

Apariția a fost descoperită de John L. Walson de pe YouTube în 2008 și făcută publică așa încât fiecare să devină conștient de ea. Dacă ceea ce vedem e o navă mamă sau mai degrabă mai multe nave staționate în spațiu rămâne o topică de dezbatere, dar filmarea are o importanță care nu-i poate fi negată.

OZN-urile pot avea o natură extraterestră, dar este din ce în ce mai probabil ca ele să fie fabricate de armată. La urma urmei, poate finanțarea masivă băgată în programul Războiul Stelelor poate nu s-a dus pe apa sâmbetei, și de aceea credem că inițiativa a continuat pentru mai mulți ani, dar a luat o cale diferită – de a dezvolta în secret tehnologie avansată în spațiu.

Și deci de ce nu reacționeayă lumea cu mai multă interes la asemenea informații vitale ? De ce media nu dezvăluie afacerea ? Poate probabil pentru că instituțiile oficiale lucrează mână-n mână la suprimarea adevărului ? Sau poate datorită pactului secret avem deja vizitatori din altă lume ?