Un OZN efectuează o manevră imposibilă deasupra oraşului Melbourne, Australia

Un vânător de OZN -uri a surprins un dispozitiv de zbor ce executa o manevră imposibilă chiar deasupra oraşului Melbourne, Australia. Filmarea arata clar cum OZN -ul încalcă legile acceptate ale fizicii, indicând o posibilă origine extraterestră a acestuia.

Cerul reprezintă o sursă liberă pentru toţi oamenii, dar abia dacă reusim să îl privim pentru câteva clipe în fiecare zi. Din cauza junglei de beton în care trăim, ajungem să ratăm evenimente importante ce se desfăşoară chiar deasupra noastră, elemente care dacă ar fi surprinse ar remodela viziunea noastră despre viaţa în general.

Din fericire, există şi oameni ce au înţeles importanţa unui câmp de vedere amplu. Aceşti vânători de OZN -uri şi entuziaşti de fenomene bizare filmează diverse apariţii ce nouă ne sunt invizibile folosindu-se de aparatura de ultima generaţie. Prin munca lor, aceşti bravi pionieri îi fac şi pe alţii să fie conştienţi de ceea ce se întâmplă şi deasemenea ne ajută să ne expandăm percepţia.

Bănuiesc că vă întrebaţi ce sunt aceste lucruri aşa de “wow” de pe cerul nostru. Desigur că este vorba de OZN -uri, sau mai bine spus – dovezi clare ale existenţei acestora, plus alte apariţii stranii ce arata cât de intense este activitatea lor pe această planetă.

Acum câteva luni, UFO Lou a postat o captură extrem de palpitantă cu un OZN ce efectuează o manevră considerată imposibilă – cel puţin după legile cunoscute de noi. Conform acestuia, acest video reprezintă “dovada absolută” ce atestă existent unor fiinţe interspaţiale, sau chiar şi un prototip al armatei extrem de avansat.

Înregistrat în Ianuarie, 2016, folosind un dispozitiv p8079hp cu nightvision, video-ul releva un OZN ce zboară la altitudine mare ce îşi modifica ruta printr-o manevră bruscă ce este imposibil de realizat de către dispozitivele pământene.

Bizara apariţie a fost înregistrată deasupra oraşului Melbourne din Australia.
OZN -ul se apropie din colţul din dreapta sus al imaginii, apoi se deplasează la o viteză constantă şi în linie relative dreapta.

Chiar înainte să părăsească raza de acţiune a camerei, OZN -ul executa această mişcare formidabilă – îşi schimbă cursul abrupt, se opreşte să execute o mişcare în cerc, iar mai apoi îşi ajustează viteza şi continuă să călătorească către noua directie (se deplasează spre colţul din dreapta al imaginii).

Conform lui UFO Lou, nu există nici o explicaţie plauzibilă care să demaşte OZN -ul ca fiind de pe pământ, aşa că apariţia misterioasă rămâne cel mult inexplicabilă.

Se poate ca Lou să aibă dreptate şi OZN -ul să fie într-adevăr de origine extraterestră? Sau să fie acesta o navă mai puţin convenţională create de armată, o creatură sau un fenomen natural?

La o analiză mai amănunţită, nu am putut găsi nimic care să contrazică spusele vânătorului de OZN -uri. În timp ce dispozitivul călătoreşte la o viteză constantă, nici o lumină de semnalizare nu este vizibilă, astfel scoţând din ecuaţia ipoteza unui avion convenţional sau elicopter. Judecând după viteza OZN -ului, nu poate fi vorba de o aeronaval a armatei pentru că acestea călătoresc mult mai repede şi de obicei în într-o formative de minim 2-3 nave.

Pe lângă acestea, schimbarea direcţiei pare să fie foarte neobişnuită dacă facem comparatie cu aeronavele pământene ce se ghidează după instrucţiuni şi direcţii specifice.

Alte teorii despre ceea ce vedem în imagine se referă la un nou prototip al armatei ce a fost scos la o plimbare de seară. Dacă ar fi să ne gândim la progresul tehnologic dezvoltat de agenţiile guvernamentale (în special armată), avansuri ce pot fi cu 10-20 de ani mai performante decât ce ne oferă nouă publicului, acesta ar putea fi cu adevărat un prototip secret al Forţelor Aeriene.

Pe lângă cele menţionate, posibilitatea unei drone controlate inteligent a fost adusă în discuţie. Cu dronele Titan de la Google gata să fie testate, ne putem imagina un scenărio ce implică astfel de diapozitive, deoarece dronele au altă manevrabilitate decât aeronavele pilotate de oameni.

Considerând viteza relativ mică la care OZN -ul călătoreşte, precum şi manevra imposibilă executată, un scenărio implicând o drone Titan este destul de probabil. Dar, din moment ce Google nu a anunţat încă (oficial) testarea jucăriilor lor supraponderale, această afirmaţie rămâne pur speculative.

Există şi alte explicaţii rezonabile care să definească acest eveniment bizar? Poate fi aceasta o navă construită de oameni? Un dispozitiv extraterestru? Sau mai degrabă un balon meteo sau resturi spaţiale?