Un OZN metalic dezactivează turbinele de vânt ale unei ferme eoliene din Polonia [Video]

Un OZN metalic în formă de sferă a fost filmat în timp ce zbura în apropierea unei ferme eoliene. Odată ajuns în dreptul turbinelor de vânt, OZN -ul a oprit elicele acestora până când a trecut printre ele nevătămat.

Rezidenţii unui sat din sud-vestul Poloniei au fost deranjaţi de curând de o apariţie neobişnuită ce rămâne şi astăzi fără explicaţie. Aceasta implica un obiect zburător sferic ce a oprit elicea rotitoare a turbinelor de vânt aflate pe marginea drumului. Toată demonstraţia a durat câteva secunde, timp în care OZN -ul şi-a făcut loc printre ele.

Pe 17 Aprilie, 2016, acest OZN şi-a făcut simţită prezenţa deasupra satului Majdan Gorny din Polonia, astfel captând atenţia sătenilor. Aceştia au surprins momentul când OZN -ul se apropie la joasă altitudine de turbinele de vânt.

Intersectându-se cu traiectoria lui, turbinele s-au oprit în mod misterios, iar orbul şi-a continuat drumul nestingherit printre ele. După ce OZN -ul s-a distanţat, turbinele şi-au recăpătat elanul.

Designul metalic şi forma sferică sunt vizibile clar. OZN -ul pluteşte la o altitudine joasă şi se îndreaptă exact spre turbine. Potrivit martorului:

Obiectul a venit dinspre est şi a zburat deasupra zonei timp de circa o oră. După evenimentul de la fermă, acesta a dispărut în zare”

După ce au văzut video-ul, membrii comunităţii OZN au propus ca obiectul poate fi un nou prototip de drona ce supraveghea zona. Un răspuns cert privind originile acestuia a eşuat să apară. Părerile sunt împărţite: pe de-o parte sunt cei ce spun că OZN -ul este o dronă militară ultra performanta, în timp ce alţii cred că reprezintă o dronă extraterestră controlată inteligent.

Dispozitive similare au fost reperate de entuziaştii de OZN -uri de-a lungul anilor. Înregistrările lor detaliate arata cum există o întreagă lume plină de aceste orburi OZN.

Nu putem nega că armata deţine tehnologie impresionantă, dar aceste dispozitive par să fie nenaturale, ca şi cum ar fi concepute în afara lumii noastre. Manevrabilitatea lor şi viteză, împreună cu interesul pentru chimicalele aruncate de avioane indica că nu sunt dispozitive ale armatei.

O altă teorie propusă de împătimiţii de OZN -uri vorbeşte despre o dronă controlată inteligent, dar opiniile sunt împărţite şi în acest caz. Unii consideră că sfera este ghidată de o formă avansată de inteligenţă artificială autonomă, în timp ce alţii consideră că învelişul metalic al obiectului dovedeşte că aparţine armatei.

orb-ozn-opreste-turbine-vant-polonia

Analistul Scott C. Waring a analizat cazul şi a dat următorul verdict pe blogul său:

Un OZN explorează fermă eoliană şi opreşte rotoarele în timp ce se apropie. Acest tip de OZN metalic este cunoscut de cei de la NAŞA datorită aspectului metalic. OZN -uri similare au fost văzute în apropierea navetei Atlantis, iar NAŞA a trebuit să amâne aterizarea cu 24 de ore”

După ce video-ul a ajuns pe internet, mai mulţi oameni au raportat dispozitive similare ce plăteau în zonele lor. Krzysztof Gordziejewski a scris despre ce a văzut:

Acelaşi obiect a fost văzut deasupra oraşului Zgorzelec în timp ce zbura spre nordest.”

Acest raport a venit la nici o zi după evenimentul surprins iniţial.
Un alt bărbat a relatat păţania din Septembrie, când a văzut un OZN metalic similar ce plutea deasupra fermei de vânt din Nasielsk, localitate dintre Warsaw şi Dziadowo.

Update: Priviţi cu atenţie cum la secundă 0:48 din filmare, un alt OZN este vizibil. De această dată, obiectul goneşte la viteze impresionante iar forma pare alungită. Să fie acesta o pasăre? Sau mai degrabă are legătură cu orbul OZN?

Deşi există numeroase ipoteze privind OZN -ul şi originile acestuia, nimic nu este clar pentru moment. Cei ce l-au conceput şi scopul lui rămân în continuare neştiute, dar faptul că asemenea dispozitive inspectează zonele rurale fără nici o grijă de oamenii ce le pot depista ridică o grămadă de semen de întrebare.