Un OZN se prăbuşeşte într-un lac din Canada, armata muşamalizează imediat incidentul

Atunci când un OZN s-a prăbuşit într-un lac dintr-o zonă greu accesibilă din Canada, armata a intervenit repede ca să acopere urmele, în ciuda vremii ce era extrem de neprielnică. Iată relatarea pe scurt a celor întâmplate:


În dată de 18 Februarie, 2015, un obiect neidentificat s-a prăbuşit în Rezervaţia Jackhead a nativilor indieni din Canada. Armata a intrat repede pe fir şi a pornit către zona cu pricina pentru a vedea despre ce este vorba. Ajunşi la faţa locului, forţele militare au blocat accesul tuturor persoanelor neautorizate.

În timp ce se făceau investigaţii la suprafaţa Lacului Winnipeg unde se prăbuşise dispozitivul, nimeni nu a avut voie să părăsească sau să intre în rezervaţie. Surprinzator sau nu, rezidenţii au fost vizitaţi de trupele militare ce i-au sfătuit să nu părăsească adăpostul casei deoarece un exerciţiu militar de amploare este în desfăşurare.

Această acţiune a fost destul de suspicioasă deoarece afară era prezent un front de aer extrem de rece, făcând astfel timpul petrecut afară un real pericol pentru sănătate.

Un bărbat ce a rămas în interiorul rezervaţiei a declarat următoarele:

Aparent, o navă în formă de disc a fost văzută în timp ce se îndrepta spre stratul gros de gheaţă ce acoperă lacul. Cel puţin o persoană a făcut poze la acest eveniment, dar a fost reţinută odată cu sosirea forţelor armatei.”

Militarii au ajuns la faţa locului în număr mare şi au adus cu ei întreg arsenalul, suprimând astfel eficient câmpul vizual al locului unde se presupune că s-a prăbuşit OZN-ul. Din fericire, câţiva cetăţeni viteji au sfidat oridinele şi au reuşit să facă câteva poze în ciuda vremii aprige. Imaginile arată echipamentul adus de armată la faţa locului, subliniind importanţa acestui exerciţiu subit ce a avut loc în această zonă lipsită (până atunci) de evenimente.

Deţinută de Indieni, Rezervaţia Jackhead este guvernată de propiile lor legi ce nu cad sub incidenţa guvernului Canadian, astfel că operaţiunile militare ca aceasta nu sunt permise, facand astfel din întreaga operaţiune un eveniment nepermis, cel puţin în teorie.

Dakotah Traverse este unul din martorii acestui eveniment de forţă majoră şi spune că niciun eveniment nu s-a petrecut aici până în prezent. A adăugat şi că apariţiile OZN sunt ceva frecvent în zona respectivă:

Oamenii mei au parte de astfel de lucruri de ani buni. Este amuzant cum armata a pătruns în această rezervaţie pentru a se antrena, ceva ce nu au mai făcut până acum, mai ales într-un mod aşa brusc şi cu atâtea trupe după ei. Rezervaţia mea nu a primit niciodată atâta atenţie, în special din partea armatei. Nici măcar nu pot cuprinde această zonă pe hartă, este atât de mică şi nesemnificativă.”

În timp ce localnicii au povestit despre forţele armatei ce au extras un obiect misterios în formă de disc din apele îngheţate cu ajutorul snowmobilelor, oficialii armatei Canadiene au declarat că acest eveniment nu a fost nimic mai mult decât un simplu exerciţiu de rutină pentru soldaţii ce ar urma să se confrunte cu prăbuşirea unui avion în zona Arctică. Conform acestora, exerciţiul a vizat doar tehnicile de recuperare.

Nu există ceva precum extratereştrii, doar prietenii mei din Forţele Aeriene ce au venit să ne ajute cu acest exerciţiu. Îl am pe comandantul responsabil chiar lângă mine, şi să ştiţi, chiar ne asigura că nu a existat niciun OZN, aşa zice el.”

După cum speculaţi şi voi, este destul de improbabil ca un exerciţiu de rutină să se fi desfăşurat acolo deoarece militarii au refuzat să ofere orice detaliu cu privire la eveniment. Nicio dovadă nu a fost făcută publică pentru a ne asigura că într-adevăr un avion s-a prăbuşit acolo.

În orice caz, suntem convinşi că incidentul a avut o asemenea natură secretiva pentru că un OZN s-a prăbuşit în lacul Winniepeg. Speculăm că originile sunt fie extraterestre, fie este vorba de o jucărie sofisticată a armatei ce s-a prăbuşit datorită condiţiilor meteo extrem de neprietenoase.