Mai întâi Washington, apoi Noua Zeelandă – Un adolescent reușește să filmeze un nou tip de OZN

Un adolescent neozeelandez filmează o a doua apariție a unui OZN într-o formă bizară, de inel, ultima oară văzut pe cerul Washingtonului.


Filmarea făcută de un adolescent din Marlborough, Noua Zeelandă, dezvăluie pe cerul nopții un OZN într-o formă bizară, de inel. Obiectul se învârtea în timp ce plutea desupra orașului Blenheim și ar fi putut fi ușor confundat cu planeta Venus dacă n-ar fi avut un spațiu liber în mijloc.

A apărut în jurul orei 9:20 pm într-o zi de miercuri, când martorul ocular își vizita acasă un prieten. Observația a stârnit atenția întregii familii care l-a urmărit uluită vreme de 40 de minute până când a fost acoperit complet de nori.

“Sunt sigur că nu e un avion, nu e o stea, și nici satelit”, declară John într-un comunicat de presă“Nu știu ce altceva ar putea fi, dar a fost destul de cool de văzut.”

Adolescentul a adăugat că după eveniment a început o furtună de fulgere. Ar putea fi cele două aspecte interconectate ? Și mai ales, ce ar putea fi acest OZN în formă de gogoașă ?

În timp ce toată lumea încerca să găsească o explicație rațională pentru a demitiza această observație (cum că ar fi un avion sau chiar planeta Venus), am descoperit câteva legături care nu par din acestă lume.

Mai întâi, acest tip de OZN îmi este similar, mie și altora care pretind că l-au văzut înainte. A apărut în diverse locații de pe glob, cel mai faimos caz fiind apariția din Olympia, Wisconsin, în 2016.

Vedeți asemănarea ?

Anul trecut în noaptea de 26 mai, o persoană a fost surprinsă de același obiect rotativ în formă de inel. În acest caz totuși, OZN-ul a avut forme și culori diverse pe cerul nopții. A durat aproximativ 2 ore înainte de a dispărea în cerul nopții.

“A afișat atât de multe culori că am știut imediat că nu-i vorba de un avion. Eram în halat și desculț și așa am mers pe iarba din spatele curții unde am început să filmez.” declară martorul D.M. într-un interviu.  “Afișa imagini și manifesta ceva. A devenit apoi fiecare formă pe care am vazut-o vreodată.”

 D.M. a estimat că OZN-ul se afla la 1000 de picioare (305 m) de la nivelul solului, cu un diametru de aproximativ 100 de picioare. A înregistrat totul folosindu-și iPhone-ul (asta în cazul în care te plângi de calitatea imaginii) și a făcut câte poze a putut. Asta i-a schimbat literalmente viața. Poți vedea mai multe poze pe canalul lui.

Ceea ce par a fi fețe umane pot fi interpretate drept un efect de pareidolia, dar e rezonabil doar daca vrei să te minți pe tine însuți. Varietatea formelor și culorilor văzute în aceste imagini pot fi o formă de proiecție holografică folosită de OZN. Erau oare aceste imagini folosite ca un mijloc de comunicare ? Sau doar își demonstrau capacitățile superioare ? Dacă da, cine era audiența ?

Lăsând aceste întrebări deoparte, am găsit niște detalii interesante. Vedeți cum în filmarea din Noua Zeelandă obiectul se micșorează și se transformă într-o sferă strălucitoare ? Se pare că acest concept revoluționar nu e străin nouă, oamenilor.

Ca să fiu mai precis, se pare că OZN-ul se comportă similar unui tor – o formă geometrică realizată prin rotirea unui cerc în spațiul tridimensional în jurul unei axe din planul său, axă care nu taie cercul.

Având asta în minte, ceea ce se vede pare a fi ori vreo formă de inteligență extraterestră demonstrandu-și capacitățile pentru niște motive necunoscute, sau un prototip militar secret. Totuși, niciuna dintre aceste ipoteze nu poate explica de ce se manifestă aproape de zone populate și de ce le pasă foarte puțin dacă sunt văzute.

Timpul dezvăluirii s-ar putea să fie aproape, însă mai bine ne-am strânge centura în pregătire pentru ceea ce vine. Sau, poate Proiectul Raza Albastră e pe agenda guvernelor și s-ar putea să ne trezim cu o intreagă shiftare a realității în viitorul apropiat.

În orice caz, adolescentul neozeelandez care a fost martorul celui de-al doilea eveniment a fost sigur pe ceva anume – că “a fost cool de privit”.

Împărtășiți-vă gândurile comentând în secțiunea de mai jos. Sursa: alienpolicy