Wikileaks expune o posibilă conexiune între asasinarea lui Kennedy şi realitatea OZN-urilor

Informaţii furnizate de Wikileaks sugerează că asasinarea lui Kennedy poate fi conectată de faptul că acesta urma să facă public adevărul despre OZN-uri.


Cu 10 zile înainte să fie asasinat, Kennedy l-a informat pe Jesus Angleton, şeful CIA divizia Contraspionaj la acea vreme, despre faptul că administraţia sa era aproape gata să facă public materiale clasificate despre OZN-uri ce se aflau în custodia CIA-ului. Anunţul avea să fie făcut prin intermediul NASA.

Coincidenţă sau nu, Kennedy i-a cerut lui James E. Webb, un oficial din cadru NASA, să înceapă tratativele de pace cu Rusia în vederea unirii forţelor pentru o misiune comună până pe Lună.

Webb se poate să fi interpretat greşit cererea lui Kennedy, în sensul că a crezut probabil că acesta dorea de fapt să facă publice date cu caracter sensibil privind OZN-urile, lucru ce nu putea fi tolerat de anumite organizaţii guvernamentale americane.

Amintim că preşedintele asasinat Kennedy jurase să distrugă Agenţia Centrală de Inteligenţă (CIA). Primul pas (şi ultimul) a fost acesta de a le cere să facă accesibile date ce au fost păzite cu străşnicie. Cererea lui Kennedy către Angleton s-a plimbat din loc în loc şi chiar a trecut de biroul lui William Colby, Directorul CIA la acea vreme.

În urma unui interviu cu revista Second Look din 1979, Marchetti a ridicat câteva semne de întrebare despre implicarea avută de CIA vis-a-vis de inteligenţă extraterestră şi OZN-uri.

Marchetti a declarat că el crede că America a fost vizitată de fiinţe extraterestre şi se întreba de ce guvernul nu doreşte să recunoască public această vizită. A mai spus că NSA deţine informaţii ce pot confirma aceste vizite. Potrivit opiniilor populare, subiectul OZN devenise o problemă de securitate naţională după ce Preşedintele Truman a sancţionat înfiinţarea unei agenţii ce avea ca responsabilitate principală delegarea unor activităţi speciale pentru interceptarea OZN-urilor.

Investigatorul OZN Robert Wood a spus că a angajat o companie medico-legală să testeze hârtia pe care scrisoarea preşedintelui asasinat Kennedy a fost printată. S-au cerut teste pentru vechimea cernelii, filigran, tipul fontului şi alte amănunte. Testele au susţinut autenticitatea documentului.

Credeţi că această realitate a OZN-urilor este cu putinţă? Avem nevoie de mai multe investigaţii pentru a demonstra asta? Sau acest aspect este deja clar datorită majorităţii copleşitoare de date ce există în prezent pe internet, atât de la agenţii guvernamentale cât şi civili?