Wikileaks expune o posibilă conexiune între asasinarea lui Kennedy şi realitatea OZN-urilor

Informaţii furnizate de Wikileaks sugerează că asasinarea lui Kennedy poate fi conectată de faptul că acesta urma să facă public adevărul despre OZN-uri.


Cu 10 zile înainte să fie asasinat, Kennedy l-a informat pe Jesus Angleton, şeful CIA divizia Contraspionaj la acea vreme, despre faptul că administraţia sa era aproape gata să facă public materiale clasificate despre OZN-uri ce se aflau în custodia CIA-ului. Anunţul avea să fie făcut prin intermediul NASA.

Coincidenţă sau nu, Kennedy i-a cerut lui James E. Webb, un oficial din cadru NASA, să înceapă tratativele de pace cu Rusia în vederea unirii forţelor pentru o misiune comună până pe Lună.

Webb se poate să fi interpretat greşit cererea lui Kennedy, în sensul că a crezut probabil că acesta dorea de fapt să facă publice date cu caracter sensibil privind OZN-urile, lucru ce nu putea fi tolerat de anumite organizaţii guvernamentale americane.

Amintim că preşedintele asasinat Kennedy jurase să distrugă Agenţia Centrală de Inteligenţă (CIA). Primul pas (şi ultimul) a fost acesta de a le cere să facă accesibile date ce au fost păzite cu străşnicie. Cererea lui Kennedy către Angleton s-a plimbat din loc în loc şi chiar a trecut de biroul lui William Colby, Directorul CIA la acea vreme.

loading...

În urma unui interviu cu revista Second Look din 1979, Marchetti a ridicat câteva semne de întrebare despre implicarea avută de CIA vis-a-vis de inteligenţă extraterestră şi OZN-uri.

Marchetti a declarat că el crede că America a fost vizitată de fiinţe extraterestre şi se întreba de ce guvernul nu doreşte să recunoască public această vizită. A mai spus că NSA deţine informaţii ce pot confirma aceste vizite. Potrivit opiniilor populare, subiectul OZN devenise o problemă de securitate naţională după ce Preşedintele Truman a sancţionat înfiinţarea unei agenţii ce avea ca responsabilitate principală delegarea unor activităţi speciale pentru interceptarea OZN-urilor.

Investigatorul OZN Robert Wood a spus că a angajat o companie medico-legală să testeze hârtia pe care scrisoarea preşedintelui asasinat Kennedy a fost printată. S-au cerut teste pentru vechimea cernelii, filigran, tipul fontului şi alte amănunte. Testele au susţinut autenticitatea documentului.

Credeţi că această realitate a OZN-urilor este cu putinţă? Avem nevoie de mai multe investigaţii pentru a demonstra asta? Sau acest aspect este deja clar datorită majorităţii copleşitoare de date ce există în prezent pe internet, atât de la agenţii guvernamentale cât şi civili?


Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram
Pinterest
Pinterest
Google+
http://conspiratia.com/wikileaks-expune-o-posibila-conexiune-intre-asasinarea-lui-kennedy-si-realitatea-ozn-urilor/
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *