Zburând peste Pacific, doi piloţi surprind lumini roşii enigmatice ce trimit către o bază extraterestră scufundată

În timp ce se aflau deasupra Oceanului Pacific, piloţii unei aeronave Boeing 747-B au fost surprinşi să descopere o serie de lumini roşii enigmatice prezente chiar sub suprafaţa apei, pe ruta lor de zbor.

Ceea ce ar fi trebuit să fie un zbor de rutină deasupra Pacificului de Nord s-a transformat în ceva extrem de misterios. Îndreptându-se din Hong kong înspre Nome, Alaska, pilotul Olandez J.P.C van Hejst şi co-pilotul sau au zărit un fulger de lumină roşiatică ce s-a oprit chiar în ocean.

Se aflau lângă peninsula Rusească Kamchatka când acest fenomen straniu similar unui fulger s-a făcut văzut în depărtare. Cei doi au fost terifiaţi atunci când o licărire inexplicabilă s-a intersectat vertical cu oceanul, chiar pe ruta lor de zbor.

În acel moment nu existau atenţionări de furtuni, ceea ce a exclus din start posibilitatea ca lumina să fi venit din cer sau orice alt fenomen atmosferic.

ozn-pacific

Primul gând ce le-a trecut piloţilor prin minte a fost acela că o barcă de pescuit încearcă să prindă calamar folosindu-se de Leduri luminoase pentru a-i atrage. Părea ciudat din moment ce au zburat de nenumărate ori pe această rută şi nu au dat de nimic în afară de apă.

Când au ajuns în locul unde au văzut fulgerul roşu, cei doi au asistat la cel mai unic şi bizar eveniment. Lumini roşii viu colorate erau vizibile pe o arie considerabilă de sub Oceanul Pacific.

ozn-pacific-2

Noaptea trecută deasupra Pacificului, undeva la sud de peninsula Kamchatka, am fost martorul celui mai straniu eveniment din întreaga carieră de pilot, a spus van Hejst

Luminile viu colorate aveau diverse culori, dar o nuanţă dominantă de roşu era mai vizibilă decât celelalte. Piloţii nu au putut explica fenomenul, doar au asistat înmărmuriţi şi au făcut câte poze le-a permis timpul.

Cu cât ne apropiam, cu atât oceanul devenea mai strălucitor. Lumina se propaga peste nori şi făcea cerul să lumineze într-o aură portocalie, într-o parte a lumii unde nu ar trebui să existe nimic în afară de apă

Pilotul van Hejst şi colegul său au simţit o nelinişte puternică în timp ce zburau deasupra acelui loc bizar pentru că nu puteau înţelege ce se petrece şi nu existau nici alte aeronave în apropiere care să confirme cele văzute de ei.

ozn-pacific-3

Singura cauză a acestor lumini roşii la care ne-am putut gândi a fost explozia unui vulcan aflat sub suprafaţa oceanului. Explozia s-ar fi produs la aproximativ 30 de minute înainte să trecem noi pe acolo

Ipoteza acestuia s-a dovedit a fi greşită, pentru că nu a existat nici un nor de fum şi cenuşa deasupra zonei cu pricina. Piloţii au aterizat în siguranţă în Nome, Alaska, şi au scris un raport detaliat pe care l-au predat Turnului de Control, iar aceştia au promis să investigheze îndeaproape zona unde piloţii au întâlnit luminile roşii enigmatice.

ozn-pacific-4

Autorităţile nu au fost în stare să ofere o explicaţie rezonabilă, iar teorii de tot felul au început să apară ca urmare a evenimentului. Unii consideră că o bază extraterestră subacvatică există chiar lângă peninsula Kamchatja şi că luminile roşii erau de fapt OSN – urî (obiecte scufundat neidentificat) surprinse de echipajul Boeing ului dintr-o pură coincidenţă.

Având în vedere că acesta nu este singurul caz ce implică evenimente stranii pe această rută Hong Kong – Nome, Alaska, şi că mai mulţi martori au raportat întâlniri similar cu obiecte scufundate nu departe de locul menţionat, împreună cu fotografiile făcute public de NASA ce arata ceva similar, se poate ca acest fenomen recent să aibă de aface mai mult cu extratereştrii decât cu un fenomen natural.

Din nefericire, nu putem explora eficient această lume subacvatică, mare parte din ea rămânând plină de mistere. De aceea putem specula în voie despre OSN – uri şi fiinte ce trăiesc nestingherite sub întinderile nesfârşite de apă.